Üvey Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı: "Eğer Serap amacına ulaşırsa hiç iyi şeyler olmayacak!"

Başrollerinde Kutsi ile Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Üvey Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ATV ekranında izleyici ile buluşan dizinin yeni bölüm fragmanına "Eğer Serap amacına ulaşırsa hiç iyi şeyler olmayacak!" sözleri damga vurdu. İşte Üvey Anne 7. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 02 Ağustos 2023, 15:39 Güncelleme 02 Ağustos 2023, 16:01
Üvey Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı: Eğer Serap amacına ulaşırsa hiç iyi şeyler olmayacak!

İÇİNDEKİLER

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi Üvey Anne 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Sosyal medyada ses getiren fragmana "Eğer Serap amacına ulaşırsa hiç iyi şeyler olmayacak!" sözleri damga vurdu.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Nisan, Naz'ın ısrarları karşısında kardeşleri için Serap'ı eve geri getirmeye çalışır. Fakat bu çabası onun, Cem'in Serap'a olan aşkını anlamasına sebep olur.

Bu aşkın karşılıksız olduğunu düşünen Nisan, Cem'e Serap'ın babası ile ilgili hayalleri olduğunu söyler ve Cem, Serap'tan bunun doğru olup olmadığını öğrenmek ister.

Diğer yandan Faruk, Serap'ın evine anahtarıyla giren Mete konusunda gerekli açıklamayı alır. Serap, Mete ile iş birliğine girip o gece yaşadığı hiç hesapta olmayan durumdan kendini kurtarmıştır.

Ancak Faruk, Serap'ın kendisini öptüğü anı unutmayacak, bu yüzden Serap'la arasına duvar örecektir.

Fakat Serap, Efsun projesinin lansman gecesinde yani Faruk'la Efsun'un evlilik yıldönümlerinde, hazırladığı kötü sürprizle bomba etkisi yaratıp hayatın akışını tümden değiştirecektir.