Beyazıt Öztürk açıkladı! Beyaz Show ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Beyaz Show yeniden mi başlayacak?

Uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönmeye hazırlanan popüler talk show programı Beyaz Show, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Programın sevilen sunucusu Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz aylarda yayınlanan kolaj bölümleriyle izleyicilere sürpriz yapmış ve geri dönüş sinyalleri vermişti. Şimdi ise beklenen müjdeli açıklama sonunda geldi. Peki, Beyaz Show ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Haziran 2023, 20:32 Güncelleme 30 Haziran 2023, 20:32
Beyazıt Öztürk açıkladı! Beyaz Show ne zaman başlayacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Beyaz Show yeniden mi başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Beyaz Show en uzun süreli ve sevilen talk showlar arasında yer alıyordu. Uzun zaman önce ekranlara ara veren program için araştırmalar hızlandı. Beyazıt Öztürk tarafından gelen haber sonrası Beyaz Show ekranlara geri mi dönüyor sorusu merak ediliyor. Peki, Beyaz Show ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

BEYAZIT ÖZTÜRK'TEN MÜJDELİ AÇIKLAMA

54 yaşındaki sunucu Beyazıt Öztürk, katıldığı canlı bir yayında "Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum" ifadeleri ile müjdeli haberi verdi.

BEYAZ SHOW HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Son olarak Kanal D ekranlarından kolaj bölümleriyle yayınlanan Beyaz Show'un hangi kanalda yayınlanacağına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

"BU YAZ BAŞLAYACAK"

Öztürk, katıldığı canlı yayında "Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Ekranlara dönmeye hazırlanan Beyazıt Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. 'Beyaz Show'a Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bölümden bir fotoğraf karesini paylaşan Öztürk, paylaşımınım altına ''Ben de özledim ben de'' notunu düştü.

''DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ''

Takipçilerini yıllar öncesine götüren 54 yaşındaki ünlü ismin paylaşımı yoğun ilgi gördü. Öztürk'ün 'Beyaz Show' paylaşımına ''Biz de seni çok özledik'', ''Heyecanla bekliyoruz'', ''Yoksa ilk konuklar bu isimler mi olacak?'', ''Kral geri dönüyor'', ''Seninle gülmeyi özledik'', ''Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz'', ''Dört gözle bekliyoruz'' gibi yorumlar yapıldı.

2018 YILINDA YAYINDAN KALDIRILDI

Programda dönem dönem Öztürk'ün canlandırdığı farklı karakterlerin yer aldığı skeçler de yayınlandı. 22 sezon boyunca süren program 4 Mayıs 2018 Cuma gecesi sezon finali yapıp yayından kaldırılmıştı.