Bir Küçük Gün Işığı 36.bölüm 2. fragmanı yayınlandı: "Seni sonsuza kadar seveceğim!"

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı’nın 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Seray Kaya ile Berk Oktay’ın başrolünde yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanına "Seni sonsuza kadar seveceğim!" sözleri damga vurdu. İşte Bir Küçük Gün Işığı 36.bölüm 2. fragmanı...

Giriş Tarihi 01 Haziran 2023, 19:24 Güncelleme 01 Haziran 2023, 19:25
Bir Küçük Gün Işığı 36.bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Seni sonsuza kadar seveceğim!

İÇİNDEKİLER

Bir Küçük Gün Işığı 36.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana Fırat'ın "Seni sonsuza kadar seveceğim!" sözleri damga vurdu.

35. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Sude'nin planı başarılı olur. Kendini bakıma muhtaç gibi gösterip Fıratların köşküne yerleşir. Ama bu da yetmez; Elif'i bir an önce göndermek ister. Güneş'i Elif ile gitmeye ikna ederse Elif'ten de kurtulacağının farkındadır. Güneş'e gidip hamile olduğunu Fırat'ın Elif'e kötü davrandığını Elif'in bu evde onun için kaldığını ama çok üzüldüğünü söyleyerek zehrini akıtır. Alper'in annesi ile Fulya'nın annesi arasında da soğuk savaş sürmektedir. Fulya'ya gelinlik bakılırken iki kadın arasında ipler iyice gerilir.

Sinan, oğlunun bakıcısından Dila ile ilgili gerçekleri öğrenir. Fıratların evini basar. Herkes Dila'nın yaptıklarına Sinan'ı nasıl kandırdığına tanık olur. Sinan'ı kaybeden Dila çılgına döner. Fırat onu tedavi olması için kliniğe yatırmadan önce odasına gönderir. Ancak Sude odaya girer onu daha da tahrik eder. Sude'ye saldıran Dila onu düşürür ve kanamasına sebep olur. Arabaya atlayıp giden Dila'nın kötü bir şey yapacağını sezen Elif, Fırat ile onun peşine düşer. Ancak Dila'yı durduramazlar.

Dila yuva çıkışına gider ve kendini ifşa eden bakıcıya çarparak ezer. Hastaneye kaldıran Sude ise bebeğini kaybeder.

Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan etkileyici hikâyesi ile "Bir Küçük Gün Işığı" her pazartesi atv'de.