“Eşim çocuklarımın önünde zina yapıyor” demişti! Mustafa-Pınar Dağlıoğlu olayında flaş gelişme! Esra Erol duyurdu...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol’da programına başvuran Mustafa Dağlıoğlu, “Eşim Pınar, velayeti bende olan çocuklarım Eda ile Hasan’ı kaçırıyor” diyerek yardım istedi. Anneleri Pınar ve sevgilisiyle yaşayan çocuklarının hayatından endişe ettiğini söyleyen Mustafa Bey, anlattıklarıyla şoke etti. “Eşim çocuklarımın önünde zina yapıyor” diyen Mustafa Bey, ilerleyen günlerde ise eşi Pınar Dağlıoğlu ile yüzleşti. Kan donduran olayda bugün ise yeni bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 13 Mart 2023, 20:02 Güncelleme 13 Mart 2023, 20:30
“Eşim çocuklarımın önünde zina yapıyor” demişti! Mustafa-Pınar Dağlıoğlu olayında flaş gelişme! Esra Erol duyurdu...

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Mustafa Dağlıoğlu, "Karım Pınar velayeti bende olan çocuklarım Eda ve Hasan'ı kaçırıyor" diyerek ünlü sunucu ve ekibinden yardım istedi.

Başından geçenleri anlatan Mustafa Bey, kızının anlattıkları karşısında hayatının şokunu yaşadığını ve eşine boşanma davası açtığını dile getirdi.

Eski eşi Pınar, sevgilisi ve çocukları Eda ile Hasan'ın birlikte yaşadığını anlatan Dağlıoğlu, evin içinde çocukların önünde uygunsuz hareketler yapıldığını söyledi.

Dağlıoğlu, "Evin içinde silah sıkma var. Alkol masaları kurulması var. Evde yaşayan insanlar bıçakla geziyor. Evde bir çocuğun görmeyeceği her şey yaşanmış" dedi.

Çocuklara bıçak çekildiğini, şiddet uygulandığını anlatan Dağlıoğlu, anneleri tarafından çocuklarının odaya kilitlendiğini ve sevgilisiyle birlikte çocukların görmemesi gereken şeyler yaptığını aktardı.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER!
İşi gereği il dışına çıktığı zamanlarda eşinin eve erkek aldığını küçük kızı Eda'nın attığı ses kaydıyla öğrendiğini de sözlerine ekleyen Mustafa Bey, ilerleyen günlerde eşi Pınar Dağlıoğlu canlı yayında yüzleşti.

Canlı yayına bağlanan Pınar Dağlıoğlu, çocukların kendisinin yanında olduğunu belirterek "Kızım beni aradı 'Ya bizi al ya da biz gideceğiz' dedi. Ben de anne olarak gitmek zorundaydım. Yanlarına gittim parkta oturuyorlardı çocuklar. 'Biz seninle kalmak istiyoruz' dediler" ifadelerini kullandı.

Mustafa Bey de "Senin hayatın düzgün değil" diyerek tepki gösterdi. Pınar Dağlıoğlu, Hüseyin Doğan'ı eve aldığını kabul etmedi ve çocukların kötü bir duruma şahit olmadığını söyledi.

Pınar, "Eve tehdit ederek giriyordu. 'Bana para vereceksin.' diyordu. Evin anahtarını aldı" dedi. Çocuklara şiddet uygulamadığını belirtti. Hüseyin Doğan'la gönül ilişkisi olmadığını da ekledi.

HÜSEYİN DOĞAN CANLI YAYINDA!
Hüseyin Doğan da telefonla yayına bağlanarak şunları söyledi: "O kişinin söyledikleri yalan. Kimse kimsenin evine zorla giremez. Kocasından ayrı olduğunu, tek yaşadığını söylemişti bana. Yaklaşık bir yıl beraber yaşadık. Yalan söylüyor. Pınar madde bağımlısı. Ailesine teslim ettim yine kaçıp yanıma geldi"

Pınar'ın 4 çocuğuyla birlikte bir yıl yaşadığını söyleyen Doğan, çocukların gözü önünde alkol masası kurduklarını kabul etti.

Çocuğa bıçak çektiğini de kabul etmeyen Doğan "Ben cani değilim" dedi. Pınar da Hüseyin Doğan'ın söylediklerinin yalan olduğunu belirtti.

YENİ GELİŞME!
Mustafa Bey'in eşi Pınar ve iki çocuğunu Gökhan Karadağ'ın zorla alıkoyduğu ortaya çıktı. Esra Erol, dün akşam Gökhan Karadağ ve Pınar Hanım'la çocuklarının gözaltına alındığını söyledi. Gökhan Karadağ'ın adliyeye sevk edildiğini söyleyen Erol, çocukların yurtta olduğunu sözlerine ekledi.

İşte o anlar...