Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu? 14 Şubat ATV yayın akışı! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam her hafta Salı günü izleyicisiyle buluşuyor. Ancak geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem dolayısıyla yapım şirketleri dizi çekimlerine ara vermişti. Diziler de 1 hafta yayınlanmamıştı. Gözler bu haftaya çevrildi. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte ATV 14 Şubat 2023 yayın akışı!

Giriş Tarihi 14 Şubat 2023, 18:39 Güncelleme 14 Şubat 2023, 18:39
Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu? 14 Şubat ATV yayın akışı! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi bu akşam TV yayın akışında görülmüyor. Dizin geçtiğimiz hafta da yayınlanmamıştı. Dizi severlerin gözü bugünkü ATV yayın akışında. Peki Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yok mu? Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dair detaylar haberimizde...

BEN BU CIHANA SIĞMAZAM BU AKŞAM YOK MU?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem nedeniyle Ben Bu Cihana Sığmazam bu akşam yayınlanmayacak. ATV'de bu akşam Deprem Özel Ortak Yayını ekranlara gelecek.

14 ŞUBAT 2023 ATV YAYIN AKIŞI

07:00 Kahvaltı Haberleri
10:00 Deprem Özel Ortak Yayını
13:00 ATV Gün Ortası
14:00 Deprem Özel Ortak Yayını
19:00 ATV Ana Haber
20:00 A Haber Deprem Özel

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tatavlalı'nın, Mişon'u kullanarak yaptığı bombalı saldırı yüzünden Cezayir ve yakınları büyük tehlike altındadır. Cezayir sevdiklerini saldırıdan korumaya çalışırken o anda hiç beklemediği biri ona yardıma gelir. Saldırının sonucunda Tatavlalı, Cezayir'e şaşırtıcı bir teklif yapar. Cezayir, Tatavlalı'dan intikam almaya çalışırken Tatavlalı da Cezayir'in hayatına sızmaya çalışır ve savunmasız bir anında Cezayir'i sevdikleriyle zorlu bir sınava tabi tutar.

Bombalı saldırı sırasında Firuze ve Cezayir arasındaki gerilim yerini şefkate bırakır. Leyla, Cezayir ve Firuze arasındaki bu anı görmek zorunda kalır ve içine ateş düşer. Gülendam'ın Firuze'yle ilgili ettiği şaibeli söylemler Leyla'yı Firuze hakkında bilgi edinmek için harekete geçirir.

Gülendam yemeğe davet ettiği sürpriz misafiriyle herkesi şaşırtır. Cezayir bu sürpriz misafirle karşılaşınca ortam gerilir.