Tüm Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Cemile’nin eski eşi Ramazan evlendi! Esra Erol o görüntüyü yayınladı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına aylar önce başvuran Cemile Hanım, kayınvalidesine göstermiş olduğu tepkilerden dolayı Türkiye'nin en çok konuşulan kadını olmuştu. Eşi Ramazan Karaca ve onun ailesiyle yaşadığı sorunları anlatan Cemile Hanım, boşanmak istediğini dile getirmişti. Esra Erol, Cemile Hanım’ın isteğini yerine getirirken genç kadın için çocuklarıyla yaşayabileceği yeni bir ev kurmuştu. Boşandıktan sonra sarılarak ayrılan ikili, aylar sonra tekrar gündeme geldi. Esra Erol, Cemile’nin eski eşi Ramazan Karaca’nın evlendiğini duyurdu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Ocak 2023, 20:44 Güncelleme 26 Ocak 2023, 21:47
Tüm Türkiye günlerce onu konuşmuştu! Cemile’nin eski eşi Ramazan evlendi! Esra Erol o görüntüyü yayınladı

İÇİNDEKİLER

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına geçen aylarda konuk olan Cemile Hanım, eşi Ramazan Karaca'dan boşanmak istediğini dile getirdi.

Kendine has tavırlarıyla kısa süre tüm Türkiye'nin dikkatine çeken ve günlerce sosyal medyada gündem olan Cemile Hanım, 4 yıl önce görücü usulü evlendiği Ramazan Karaca ile sorunlar yaşadığını ve şiddet gördüğünü açıkladı.

Cemile Hanım, "Kocam her kavgada çöp poşeti gibi beni annemin kapısına bırakıyor. Şiddet gördüm altınlarımı aldı, mağdur edildim" dedi.

Cemile Hanım, "Hiçbirinden şikayetçi olmadım, çünkü beni kapının önüne koyduğunda gidebileceğim hiçbir yer yok. Annemin durumu yok, bana ve çocuklarıma bakamaz. Çocuklarım için sustum" diye konuştu.

İlerleyen günlerde eşi ve ailesiyle yüzleşen Cemile Hanım'ın isteği gerçek oldu ve Ramazan Bey'le boşandı. Eşi Ramazan Karaca'dan ayrılan Cemile Hanım, Domaniç'te çocuklarıyla bir yuva kurmak istedi.

Bu isteği geri çevirmeyen Esra Erol, Cemile Hanım'a yardımcı oldu. Esra Erol, canlı yayında yeni evi ve eşyalarıyla genç kadının yüzünü güldürdü.

Esra Erol'da programına katıldıktan sonra hayatı değişen Cemile Hanım, bugün bir kez daha gündeme geldi.

Esra Erol, Cemile'nin eski eşi Ramazan Karaca'nın evlendiğini duyurdu.