MÜGE ANLI İZLE - SON BÖLÜM ATV - 16 ARALIK 2022 | İzleyenlerin boğazı düğümlendi! 6 yaşındaki Elif Nur Tifik nasıl öldü babaannesi neden kaçtı?

ATV canlı yayın Müge Anlı izle... Müge Anlı canlı yayınında son dakika gelişmeleri...Sabah kuşağının en çok izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' hafta içi her gün 10.00'da izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Atv Müge Anlı canlı yayınında bugünün konuları milyonları yine ekran başına kilitliyor. Balıkesir'de kocası tarafından köydeki erkeklere satıldığı iddia edilen Elnare Kızmaz'ın en az 35 kişiyle para karşılığı ilişkiye zorlandığı ileri sürüldü. Evden kaçan 16 yaşındaki kızın profiline koyduğu ibare Müge Anlı'nın stüdyosunu buz kestirdi. Kanser hastası yengesinin parasını çalıp geçen Ömer, Ezel dizisindeki gibi 'Ezel Bayraktar' olarak geri dönmüştü. Ezel aldığı paraları geri getirebilecek mi? Hepsi ve daha fazlası ATV canlı yayınında Müge Anlı'da.

Giriş Tarihi 12 Aralık 2022, 10:03 Güncelleme 16 Aralık 2022, 12:50
MÜGE ANLI İZLE - SON BÖLÜM ATV - 16 ARALIK 2022 | İzleyenlerin boğazı düğümlendi! 6 yaşındaki Elif Nur Tifik nasıl öldü babaannesi neden kaçtı?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayında son dakika gelişmeleri... Atv gündüz kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

MÜGE ANLI 16 ARALIK SON BÖLÜM

6 YAŞINDAKİ ELİF NUR TİFTİK'İN BABAANNESİ CİHANGÜL KURUMLU, NEREDE? | Eskişehir - Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yaşayan ve şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 6 yaşındaki Elif Nur TİFTİK'in babaannesi Cihangül KURUMLU, kayıp olarak aranıyor.

22 YAŞINDAKİ ÖMER CAN ASLANHAN "EZEL BAYRAKTAR" ALDIĞI PARALARI GERİ GETİRECEK Mİ?

Ömer Can ASLANHAN, yeni ismiyle Ezel BAYRAKTAR "Madem öyle ise parayı bana vermeselerdi. Ama borcum borç. Parayı getirip kapılarına bırakacağım!" demişti. 16 Aralık canlı yayınında borcunu ödeyeceğine yine söz verdi. Tuğba Hanım da Mehmet Bey'den boşanma isteğini dile getirdi.

43 YAŞINDAKİ 4 ÇOCUK ANNESİ EMİNE ÖZKAN STÜDYOYA GELECEK Mİ?

TikTok'ta tanıştığı 7 çocuk babası Battal Bey'e kaçan Emine Özkan canlı yayına gelecek mi?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında değerlendirilen son konu adeta tüyleri diken diken etti. İddialara göre Balıkesir'de yaşayan Elnare Kızmaz adlı kadın, 17 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha evine dönmedi. İddialara göre akıl sağlığında sorunlar bulunan 2 çocuk annesi Elnare Kızmaz, kocası Ahmet Kızmaz tarafından köydeki diğer erkeklere para karşılığında satıldı. Köydeki birçok şahsın kadınla cinsel ilişkiye girdiği iddia edildi.

16 YAŞINDAKİ NEHİR BATAK, BULUNDU | İstanbul - Beylikdüzü'nde yaşayan ve 27 Kasım'dan beri kayıp olarak aranan 16 yaşındaki Nehir BATAK, bulundu!

22 YAŞINDAKİ ÖMER CAN ASLANHAN, NEREDE? | İstanbul'da yaşayan 22 yaşındaki Ömer Can ASLANHAN, 5 aydan beri kayıp olarak aranıyor. Ömer Can'ın, yengesinin kanser tedavi parasını alıp kayıplara karıştığı iddia ediliyor.

42 YAŞINDAKİ FATMA ABDULLAH, ÖLÜ OLARAK BULUNDU | Sakarya'da yaşayan ve 23 Kasım'dan beri kayıp olarak aranan 42 yaşındaki Fatma ABDULLAH, ölü olarak bulundu!