25 Temmuz’dan beri aradıkları kızlarına Esra Erol’da kavuştular! O anlar izleyenleri duygulandırdı! Havvagül’ün kararı şoke etti

Ali Çiçek ve Hanife Çiçek, 25 Temmuz’dan beri aradıkları kızlarını bulmak için Esra Erol’da programına başvurarak yardım istemişti. Esra Erol’un ulaştığı Havvagül Çiçek ise iyi olduğunu belirterek ailesinin yanına dönmek istemediğini açıklamıştı. Çiçek çiftinin gözyaşları, bugün Esra Erol’dan gelen müjdeli haberle dindi. Ali Çiçek ve Hanife Çiçek, aylar sonra kızlarıyla canlı yayında kavuştu. İşte o anlar...

Giriş Tarihi 23 Eylül 2022, 19:57 Güncelleme 23 Eylül 2022, 20:21
25 Temmuz’dan beri aradıkları kızlarına Esra Erol’da kavuştular! O anlar izleyenleri duygulandırdı! Havvagül’ün kararı şoke etti

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvuran Ali Çiçek ve Hanife Çiçek, kızlarının 25 Temmuz'dan beri kayıp olduğunu belirterek yardım istemişti.

Esra Erol'un ve ekibinin ulaştığı Havvagül Çiçek de canlı yayına telefonla bağlanarak ailesinin yanına dönmek istemediğini belirtmişti.

Ali-Hanife çifti kızları Havvagül'e kavuştu | VİDEO

ÇİÇEK ÇİFTİ KIZLARINA KAVUŞTU
Çiçek çiftinin gözyaşları, bugün Esra Erol'dan gelen müjdeli haberle dindi. Ali Çiçek ve Hanife Çiçek, aylar sonra kızlarıyla canlı yayında kavuştu.

Ali Çiçek kızına sıkı sıkı sarılırken Havvagül'ü karşısında gören Hanife Çiçek, gözyaşlarına hakim olamadı.

Hanife Hanım'ın "Eğer bir hatam varsa özür dilerim kızım" sözleri ise yürek sızlattı.

Havvagül Çiçek "Bu yaşıma kadar saygıda kusur etmedim. Ancak artık yetişkinim, benim kararıma saygı duysunlar istiyorum" dedi.

Konya'ya dönmeyeceğinin altını çizen Havvagül, "Kesinlikle dönmeyeceğim. Ama bu onlarla görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Buraya çıkmamın nedeni; görmek istemeleri, içlerinin rahat olmasını istemem" ifadelerini kullandı.

Eşinden boşanan ve kaçış nedeninin gönül davası olmadığını söyleyen Havvagül, "Kocamdan çok çektim, ailem bana hiçbir zaman destek olmadı" şeklinde konuştu.