Daha başlamadan çok konuşuluyor! Atv'nin yeni fenomeni 'Ben Bu Cihana Sığmazam'dan ikinci tanıtım! İlk bölüme artık saatler var

Atv ekranlarının yeni fenomeni olmasına kesin gözüyle bakılan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı oyuncu kadrosunda Pelin Akil, Ebru Özkan, Işıl Yücesoy, Ali Seçkiner Alıcı, Hakan Karahan, Ragıp Savaş, Kerem Kupacı gibi isimleri bulunduran 'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ilk bölümü için artık kısa bir süre kaldı. İlk bölümü merakla beklenen dizinin ikinci tanıtımı yayınlandı. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'ın ikinci tanıtım fragmanı.

Giriş Tarihi 03 Eylül 2022, 12:29 Güncelleme 03 Eylül 2022, 12:29
Daha başlamadan çok konuşuluyor! Atv’nin yeni fenomeni ’Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ikinci tanıtım! İlk bölüme artık saatler var

İÇİNDEKİLER

atv'nin merakla beklenen dizisi "Ben Bu Cihana Sığmazam"ın ikinci tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda öne çıkan Cezayir'in (Oktay Kaynarca) aile ilişkileri, tutkulu aşkları izleyicileri heyecanlandırdı.

Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan'ın oluşturduğu dizi atv ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan tanıtım sosyal medyada büyük ses getirdi.

Güzel Adamlar Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizide, yönetmen koltuğunda Onur Tan oturuyor.

Senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş'ın kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin kadrosunda ise, Ebru Özkan (Leyla), Pelin Akil (Firuze), Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba), Hakan Karahan (Dumrul), Erkan Sever (Orhan), Ragıp Savaş (Atakan), Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas) ve Eren Vurdem (Azamet) gibi başarılı isimler yer alıyor.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NEDİR?

ATV'nin ekrana damga vurmaya hazırlanan dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'da, köklü ve güçlü bir aileden gelen Cezayir Türk'ün intikamı öne çıkıyor devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Devletin bekası ve ailesinin güvenliği için öldü gösterilerek yeni bir hayata başlar. Cezayir Türk, yurtdışında devam eden operasyonlarda bir yaralanma sonucu sınır tanımayan doktorlardan Firuze ile tanışır. Her ne kadar eşini ve ailesini özlese de onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Firuze'ye aşık olup yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur ve tekrardan hayata, İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Fakat bu gelişmelerden ne yeni ailesinin ne de yıllardır onu özleyen ve mezarında dua eden ailesinin haberi vardır. Emanet ederek geride bıraktığı İstanbul ise bambaşka bir İstanbul olarak karşısına çıkacaktır.