Gül Masalı 3. bölüme dair ipuçları ortaya çıktı! Gonca geçmiş sırların peşinde

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca’nın başrollerini üstlendiği Gül Masalı, yayınlanan ilk iki bölümüyle büyük beğeni topladı. Atv’nin yeni dizisi Gül Masalı’nın üçüncü bölümüne dair detaylar ise ortaya çıktı. Geçmiş sırların peşinden koşan Gonca izleyicileri heyecanlandırdı. İşte Gül Masalı 3. bölümden detaylar...

Giriş Tarihi 01 Temmuz 2022, 18:36 Güncelleme 01 Temmuz 2022, 19:03
Gül Masalı 3. bölüme dair ipuçları ortaya çıktı! Gonca geçmiş sırların peşinde

İÇİNDEKİLER

Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca'nın başrollerini üstlendiği Gül Masalı'nın yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı.

GÜL MASALI 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Annesinden kalan evle ilgili Toprak'ın planlarını öğrenen Gonca, onun eve sahip olmak için kendisine yakın davrandığını düşünür.

Sonrasında Toprak'ı Ece'yle birlikte görünce de Isparta'da kalıp, yeni bir gelecek kurmaya dair tüm inancını kaybeder.

Toprak, yanlış anlaşılmayı düzeltip Gonca'ya asıl niyetini gösterebilmek için, miras kalan evde büyük bir değişim başlatır.

Tahir, Gonca gerçek babasını öğrenmeden önce, kızıyla birlikte İstanbul'a doğru yola çıkmanın mutluluğunu yaşarken, onlara yetişen Toprak'ın kararlı tavrı Gonca'yı yoldan geri çevirir.Ev ve araziler için Atabeyler'den aldığı teklifler ve annesinin geçmişiyle ilgili duyduğu imalar kafasını allak bullak etmişken, eve ait eşyaların saklı durduğu depoda bulduğu şeyler, Gonca'yı kendisiyle ilgili gerçeklerden bile şüphe eder hale getirir.

Gonca'nın gidişiyle, geçmişin sırlarından kurtulduklarını düşünen Halil ve Canan, o gece Gonca'nın konağa gelişiyle büyük bir şok yaşarlar. Gülümser'in kızı, şüphelerinden kurtulmaya kararlıdır.

GÜL MASALI OYUNCU KADROSU
Gülper Özdemir (Gonca Aydın), Erdem Kaynarca (Toprak Atabey), Sarp Can Köroğlu (Arda Seçkin), Zehra Yılmaz (Ece Kardaş), Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Suat Sungur, Sait Genay ve Ayşenil Şamlıoğlu