Esra Erol'da gözaltına alınmıştı! Yasak aşkından vazgeçemeyen Vesile'nin yayından sonra yaptıklarına inanamayacaksınız!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Mustafa İldemir, “Ben cezaevindeyken eşim Vesile İldemir, evli olan Adem Şeli'yle davullu zurnalı düğün yaptı” diyerek yarım istemişti. Bunun üzerine canlı yayına çıkan Vesile İldemir ile Adem Şeli, Mustafa Bey’le yüzleşmişti. Geçen Cuma günü ise Adem Şeli, velayeti annede olan çocuğu alıkoymaktan dolayı canlı yayında gözaltına alınmıştı. Esra Erol, bugün yayın sonrası yaşananları anlattı. Programa telefonla bağlanan Vesile Hanım ise herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Haziran 2022, 19:15 Güncelleme 20 Haziran 2022, 19:44
Esra Erol’da gözaltına alınmıştı! Yasak aşkından vazgeçemeyen Vesile’nin yayından sonra yaptıklarına inanamayacaksınız!

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Mustafa İldemir, bir iftira nedeniyle cezaevine girdiğini ve bu süreçte eşinin evli bir adamla düğün yaptığını belirterek "2,5 yaşında kızım var. Onu benden ayırmasınlar. Benim tek derdim o" demişti.

BÜYÜK YÜZLEŞME
Bunun üzerine canlı yayına çıkan Vesile İldemir ile Adem Şeli, Mustafa Bey'le yüzleşmişti.

Programın ilerleyen dakikalarında ise Adem Şeli, velayeti annede olan çocuğu teslim etmediği için canlı yayında polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

Esra Erol, bugün yayın sonrası yaşananları anlattı.

Erol, "29 Ekim'de Adem Şeli'nin eşi Çağla çocuğunu babasına teslim ediyor ancak bir daha geri alamıyor. Cuma günü yayından sonra Çağla'ya çocuğunu emanet ettik" diyerek annenin evladına kavuştuğu o anları yayınladı.

Esra Erol, Çağla Hanım'ın kanun yoluyla Adem Şeli hakkında koruma kararı aldırdığını ve gizlilik kararının da olduğunu söyledi.

VESİLE CANLI YAYINDA!
Programa telefonla bağlanan Vesile Hanım, Esra Erol'un "Cuma günü 'benim de aklım başıma geldi' demiştin. Şimdi neredesin?" sorusuna şöyle karşılık verdi:

"Şu an Antalya'da Adem'in yanındayım. Kendi isteğimle geldim. Adem kadın cinayeti işeyecek bir insan değil. Adem cani değil. Ben ona güveniyorum"