Bir Zamanlar Çukurova’da büyük finale çok az kaldı: Züleyha aşka tövbe ediyor! Hakan’ın mirasını halka dağıtıyor

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ büyük finale doğru adım adım ilerlerken, dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 9 Haziran Perşembe akşamı 20.00’de 140’ıncı bölümüyle atv ekranında olacak. Peki büyük final için geri sayım devam ederken yeni bölünde neler yaşanacak? İşte başrolünde Hilal Altınbilek’in yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova’nın 14. bölümünden ipuçları...

Giriş Tarihi 08 Haziran 2022, 18:22 Güncelleme 08 Haziran 2022, 18:46
Bir Zamanlar Çukurova’da büyük finale çok az kaldı: Züleyha aşka tövbe ediyor! Hakan’ın mirasını halka dağıtıyor

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümüne dair detaylar ortaya çıktı.

Finale sayılı günler kala ortaya çıkan ipuçları izleyicileri heyecanlandırdı. Peki büyük final için geri sayım devam ederken yeni bölünde neler yaşanacak? İşte detaylar...

140. BÖLÜM ÖZETİ:
Hakan'ın ölümünün ardından aşkını kalbine gömen Züleyha, Betül'ün yakalanması ve suçluların adalet önünde hesap vermesi için harekete geçer.

Şermin cinayetin ardından bir çıkış yolu ararken, Abdülkadir ve Vahap saklanmaya çalışan Betül'ü alıkoyar. Abdülkadir sınırı geçebilmek için Betül'ü kullanmaya karar verir.

Züleyha, Hakan'dan kalan mirası fakir halka dağıtacağını açıkladığında Çukurova halkı sevince boğulur. Hakan'ın Çukurova dışındaki tüm serveti de Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacaktır. Lütfiye'nin otomobiline kurulan tuzağın arkasında olduğu anlaşılan Çolak Ağa'nın tutuklanması ise ortalığı karıştıracaktır.

'Bir Zamanlar Çukurova' her perşembe 20.00'de atv'de.