Eve ambulans çağırdı başına gelmeyen kalmadı! Elinde bebeğinin terlikleriyle Esra Erol’un kapısını çaldı

Esra Erol’da programına başvuran Merve Nur Yıldırım, anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. 10 ay önce dünyaya gelen oğluna aldığı terlikle canlı yayına çıkan Merve Hanım, “Ağrım vardı, eve ambulans çağırdım. Bunu duyan eşim Hasan Yıldırım’la tartıştık, telefonu elimden almak için üzerime yürüdü ve beni babamın evine gönderdi” dedi. Tek istediği yuvasını kurtarmak olan Merve Hanım’ın yaşadıkları herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 06 Haziran 2022, 19:50 Güncelleme 06 Haziran 2022, 20:52
Eve ambulans çağırdı başına gelmeyen kalmadı! Elinde bebeğinin terlikleriyle Esra Erol’un kapısını çaldı

İÇİNDEKİLER

Hasan Yıldırım ile yaptığı evlilikten bir oğlu olan Merve Nur Yıldırım, Esra Erol'da programına başvurarak çocuğunu göremediğini ve boşanmak istemediğini dile getirdi.

Yaşadıklarını anlatan Merve Nur Hanım, "Ağrım vardı, eve ambulans çağırdım. Bunu duyan eşim Hasan Yıldırım'la tartıştık, telefonu elimden almak için üzerime yürüdü. Ardından oğlumu alıp kayınvalideme götürdü ve 2 saat eve gelmedi" dedi.

Eşinin telefonu almaya çalışırken kendisini darp ettiğini belirten Merve Nur Hanım, "Aramızdaki bu tartışmayı 112 duydu. Eşim evden çıktığında polis geldi, ben de o sıra uyumuştum. Çok uykuluydum, kapı kilitliydi açamadım" şeklinde konuştu.

Evlerinin bulunduğu mahallenin tehlikeli olduğu için kapının kilitli olduğunu dile getiren Merve Nur Hanım, "Eşim sonra eve geldi, birlikte uyuduk. Babamla aralarında sorun vardı. Bana gidip aralarını düzeltmemi söyledi" ifadelerini kullandı.

Merve Hanım, "Beni babamın evine gönderdikten sonra ayrılmak istediğini söyledi. Hakkımda uzaklaştırma kararı aldırdı. Çocuğumu aylarca göstermediler" dedi.

Merve Hanım, eşinin çevresinden etkilendiğini belirterek "Biz çok sosyaldik, ailem iyi bir aile. Kıskanıp eşimi etkilediler" şeklinde konuştu.

HASAN'IN DAYISI CANLI YAYINDA!
Hasan Yıldırım'ın dayısı canlı yayına telefonla bağlanarak şunları söyledi: "Merve'nin de hataları olduğunu duydum. Benim yeğenimde de hatalar var. Hasan'ın ikinci eşi bana söylediklerine göre evliliğin sorumluluğunun bilincinde değil" diyerek yeğeninin evli olmasına rağmen bireysel hareket ettiğini söyledi.

Merve Hanım ise "Uzaklaştırma kararı aldıracak bir konumda değildi. Babamda bana çekişmeli boşanma açtırdı. Kırıldığım için ben de açtım. Öncesinde boşanmak istiyordum ama şu an istemiyorum. Eşimle ve çocuğumla hayallerim var"

"3 GÜN SONRA EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ"
Öte yandan "Kocam bana kavuşmak için çok bedel ödedi" diyen Merve Nur Hanım, eşiyle yaşadığı aşkı şöyle anlattı: "Eşimi ilk gördüğümde çok etkilendim. Zeki, özgüveni yüksek, mimikleri güzel yanıma yakıştırdım. Kocamın tel tel olan kirpiklerine, beden diline ve özgüvenine aşık oldum. Üç gün sonra bana evlilik teklifi etti. Sonra kendi özgür irademizle nikah günü aldık ve evlendik. Ailemiz yanımızda yoktu, evlendikten sonra aileler barıştı"