Son Dakika: Esra Erol bir annenin daha gözyaşlarına sildi! Alkış tufanı koptu! Tüm Türkiye oğlunu kaçıran babayı konuşuyordu...

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Burcu Siyahkaş, eski eşi Volkan Kıvılcım’ın oğulları Varol Kıvılcım'ı kaçırdığını belirterek yardım istemişti. Anlattıklarıyla kan donduran Burcu Hanım’ın yaşadıkları herkesi derinden etkilemişti. Esra Erol, bir annenin daha gözyaşlarını sildi. Erol, bugünkü canlı yayında Varol Kıvılcım'ı bulduğunu açıkladı. Burcu Hanım, sevinçten havalara uçarken stüdyoda alkış tufanı koptu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 02 Haziran 2022, 19:51 Güncelleme 02 Haziran 2022, 20:22
Son Dakika: Esra Erol bir annenin daha gözyaşlarına sildi! Alkış tufanı koptu! Tüm Türkiye oğlunu kaçıran babayı konuşuyordu...

İÇİNDEKİLER

Burcu Siyahkaş, eski eşi Volkan Kıvılcım'ın oğulları Varol Kıvılcım'ı kaçırdığını belirterek Esra Erol ve ekibinden yardım istemişti.

Boşandıktan sonra çocuğunun velayetini aldığını dile getiren Burcu Hanım, 24 Nisan'dan beri oğlu Varol Kıvılcım'ı görmediğini söylemişti.

Burcu Hanım, "Oğluma, bana ve aileme psikolojik şiddet uyguladı. Oğlumu bu şiddetten kurtarmak istiyorum. Çocuğum çok başarılı bir öğrenci ancak şu an okulundan uzak. Geleceğinin etkilenmesini istemiyorum" demişti.

BİR MUCİZE DAHA GERÇEK OLDU
Esra Erol, bugünkü canlı yayında Varol Kıvılcım'ı bulduğunu açıkladı. Gelen bir ihbar üzerine Volkan Kıvılcım ve Varol Kıvılcım'ın Sinop Sanayi Sitesi'nde bulunduğu aktarıldı.

Sinop'a gitmek üzere yola çıkan ve görüntülü olarak canlı yayına bağlanan anne Burcu Siyahkaş ise gözyaşları içinde kendisine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

YAŞADIKLARI DEHŞETE DÜŞÜRMÜŞTÜ
Volkan Kıvılcım'da evlat sevgisi olmadığını, oğlunu kullandığını belirten Burcu Hanım, boşanma nedenini de şöyle anlatmıştı: "Alkol kullanıyordu, madde bağımlısı. Anlaşamıyorduk. Çocuğumu hep şiddete yönlendiriyordu. Kendisi şiddete meyilli. Boşanmak istemiyordu ve hep oğlumun üstüne oynadı. Ona 'Annene söyle boşanmayalım. Annen başkasıyla evlenir' gibi şeyler söylüyordu. Oğluma sinkaflı sözler öğretiyordu"

KATALOG YAPTI
Burcu Hanım, Volkan Kıvılcım'ın kendisine ait fotoğraflardan bir katalog hazırladığını, sosyal medyada yayınladığı ve kataloğa ağza alınmayacak sözler yazdığını söylemişti.

"BABAMI DÖVDÜ"
Eski eşinin aile üyelerini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini ileri süren Burcu Hanım, "24 Nisan'da oğlumu görme gününde geldi, oğlumu aldı. Evine gittik, oğlumu almak için yoktu. İş yerine gittik, patronu 'Çarşamba gelin ben size getireceğim' dedi. Babamla gittik yine. Volkan babamı görünce üstüne atladı, 70 yaşındaki adamı dövdü" ifadelerini kullanmıştı.

Yayına çıkmadan önce eski eşinin kendisine mesaj attığını dile getiren Burcu Hanım, "Buraya çıkacağımı bilmiyordu. Bana 'Çocuğu asla alamayacaksın. Çocuk anne katili olacak, seni öldürecek' şeklinde mesaj attı" diyerek herkesi şoke etmişti.