MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ 3 Haziran 2022 | Tüm isimleri verdi o ismi sakladı! Muhammet Burhan'ın katili kim?

Hafta içi her gün ATV ekranında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün (3 Haziran 2022) neler yaşanıyor? Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunduğu programda kayıplar bulunuyor, yıllardır sır olmuş cinayetler aydınlığa çıkarılıyor. Yeşilırmak'ta kanlı pusu! Herkesin adını çıkardı, sevgilisinin ismini sakladı. Tanıklar, ardı arkası kesilmeyen iddialar, cevap bekleyen soru! Muhammet Burhan'ın katili kim? İki çocuk annesinin şüpheli kaybı! Yaşadığına dair bir ize rastlanmıyor! Son gittiği ev, evli sevgilisi, karşılıklı iddialar! Sanyora Abdülkarimova nerede? Hepsi ve daha fazlası Atv canlı yayınında Müge Anlı'da.

Giriş Tarihi 03 Haziran 2022, 12:56 Güncelleme 03 Haziran 2022, 12:56
MÜGE ANLI SON BÖLÜM TEKRAR İZLE ATV LİNKİ 3 Haziran 2022 | Tüm isimleri verdi o ismi sakladı! Muhammet Burhan’ın katili kim?

İÇİNDEKİLER

Müge Anlı canlı yayın... Atv gündüz kuşağı yeni yüzleriyle sezona kaldığı yerden devam ediyor. Sabah kuşağının en çok izlenen programı "Müge Anlı ile Tatlı Sert" ele aldığı pek çok konuyu çözüme kavuşturuyor. Atv Müge Anlı canlı yayınını ve son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

ATV CANLI YAYIN MÜGE ANLI YOUTUBE İZLE - TIKLA

Yeşilırmak'ta kanlı pusu! Herkesin adını çıkardı, sevgilisinin ismini sakladı. Tanıklar, ardı arkası kesilmeyen iddialar, cevap bekleyen soru! Muhammet Burhan'ın katili kim?

İki çocuk annesinin şüpheli kaybı! Yaşadığına dair bir ize rastlanmıyor! Son gittiği ev, evli sevgilisi, karşılıklı iddialar! Sanyora Abdülkarimova nerede?

Yeşilırmak nehrinde kanlı pusu! O gece kim evden çıkardı? Muhammet Burhan neden öldürüldü?

İki çocuk annesinin şüpheli kaybı! İddiaların odağındaki evli sevgili, ablasının peşine düşen kız kardeş! İsmail Ormancı neler anlattı?

Ahmet Yeşildağ cinayeti! Şahitler, deliller, şaşırtan olaylar!

Cinayet davasında mahkemeden ne karar çıktı?

Fidan dikeceğini söyledi bir daha geri dönmedi! Endişe dolu bir annenin gözyaşları! 14 yaşındaki çocukla ilgili sıcak gelişme!

Nehir kıyısında infaz! Issız nehir kıyısına kim götürdü? 11 ayrı tanık, ortak şüphe! Muhammet Burhan'ın katili kim?

24 yaşında zihinsel engelli genç bir kız, evlilik hayalleri kurdu ortadan kayboldu. Gözü yaşlı bir anne... Genç kızla ilgili son dakika gelişmesi!

Yeşilırmak'ta kanlı infaz! Bütün köyü birbirine kırdıran iddialar, suçlamalar, kuşku uyandıran noktalar!

Muhammet Burhan'ın katili kim?

Altın makaslı dünyaca ünlü kuaför Savaş Aydoğan ve arkadaşı Cem Tuna'ya ne oldu? Son dakika gelişmeleri...