Esra Erol’da mutlu son! Kardeşlerinin verdiği mücadele göz doldurdu! Evden kaçan zihinsel ve bedensel engelli Hatice bir şartla döndü

Hafta içi her gün milyonları atv ekranlarına kilitleyen Esra Erol’da programının bugünkü canlı yayınında bir mucize daha gerçek oldu. Evden kaçan zihinsel ve bedensel engelli Hatice Çeliktaş'ı bulmak için Esra Erol’da programına başvuran Birgül Çeliktaş ile Hasan Çeliktaş, bugün kardeşleri ile canlı yayında yüzleşti. Ailesine dönmek isteyen Hatice Hanım’ın ağabeylerine sunduğu şart ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 17 Mayıs 2022, 19:21 Güncelleme 18 Mayıs 2022, 19:43
Esra Erol’da mutlu son! Kardeşlerinin verdiği mücadele göz doldurdu! Evden kaçan zihinsel ve bedensel engelli Hatice bir şartla döndü

İÇİNDEKİLER

Kahramanmaraş'tan gelen Birgül Çeliktaş ile Hasan Çeliktaş, zihinsel ve bedensel engelli Hatice Çeliktaş'ın TikTok'ta tanıştığı Cengiz adlı şahsın yanına Ankara'ya gittiğini belirterek kardeşlerini bulmak için Esra Erol'dan yardım istemişti.

Daha önce yaptığı evlilikten bir çocuğu olan Hatice Hanım'ın 3 Mayıs'ta evi terk ettiğini dile getiren Birgül Hanım, "Tek başına hareket edemez. Birinin yönlendirmesi lazım" dedi.

"Bize Cengiz'i Tuğçe diye anlatmıştı" diyen Birgül Hanım, "Kaçtıktan bir gün sonra Cengiz'e ulaştık. Cengiz 'Benim yanımda, kendi geldi. Hiç bir şey yapamazsınız' dedi. Kardeşimiz kullanılıyor" şeklinde sözlerini sürdürdü.

ESRA EROL HATİCE'Yİ BULDU!
Bugünkü canlı yayına görüntülü olarak bağlanan Hatice Hanım, Cengiz'in yanına kendi isteğiyle gittiğini belirtti.

HATİCE'NİN CENGİZ OLARAK BİLDİĞİ KİŞİ KİM?
Öte yandan Esra Erol ve ekibi, kendini Cengiz Arman diye tanıtan şahsın gerçek kimliğine ulaştı.

KARARINI VERDİ!
Ailesini çok sevdiğini dile getiren Hatice Hanım, "Abim biletimi alsın, onunla birlikte Kıbrıs'a gitmek çok istiyorum" dedi.

Hatice Hanım, ağabeyi Mehmet Ali Bey ise "O nereye gitmek isterse götürürüm onu. Yarın dese ki Almanya'ya gitmek istiyorum, oraya da götürürüz" ifadelerini kullandı.

TEK ŞARTI VAR!
Hatice Hanım, "Cengiz'in peşini bırakmanızı istiyorum. Beni çok seviyorsanız ve kardeşi olarak görüyorsanız onun peşine düşmeyin. Bu konu uzamasıni kapansın. Herkesin önünde söz verin" şeklinde konuştu.

Hatice Hanım'ın ağabeyleri Mehmet Ali Bey ile Hasan Bey ise kardeşlerinin şartını kabul ederek "Tamam, sen çık gel" dedi. Hatice Hanım'ın bu akşam ailesine teslim edileceği öğrenildi.