TikTok’ta tanışıp üç günde kaçtığı Yeşim için Esra Erol’un kapısını çaldı! “Abileri rehin tutuyor” diyerek isyan etti işin aslı başka çıktı

Atv’de yayınlanan Esra Erol’da programına Çorum’dan başvuran Hasan Emre, TikTok’ta tanıştığı Yeşim Emre ile üç günde kaçmaya karar verdiklerini ve nikah kıydıklarını dile getirerek “Eşim hamile, yarın doğurabilir ancak Yeşim’i abileri rehin aldı” dedi. Ancak Yeşim Hanım’ın ağabeyi Murat Köse canlı yayına bağlanarak herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 27 Nisan 2022, 19:06 Güncelleme 27 Nisan 2022, 19:26
TikTok’ta tanışıp üç günde kaçtığı Yeşim için Esra Erol’un kapısını çaldı! “Abileri rehin tutuyor” diyerek isyan etti işin aslı başka çıktı

İÇİNDEKİLER

Hasan Emre, sosyal medya platformu TikTok'ta tanıştığı Yeşim Emre ile üç günde kaçmaya karar verip nikah masasına oturdu.

Bir süre Yeşim Emre ile Çorum'da yaşadığını belirten Hasan Emre, daha sonra eşinin ailesinin yaşadığı Bilecek'e taşındıklarını söyledi.

Kayınvalidesi Melahat Köse ve komşuları Zeynep'in eşinin aklına girdiklerini, onu kendisine karşını doldurduklarını belirten Hasan Emre "Bilecik'e gittikten sonra aramız bozuldu" dedi.

Eşinin ağabeyleri tarafından darp edildiğini belirten Hasan Emre, "Eşim 9 aylık hamile. Ya bugün ya da yarın sabaha karşı doğum yapacak. Eşimin abileri tarafından rehin tutulduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Hasan Emre, Esra Erol'un "Sen eşine şiddet uyguladın mı?" sorusuna da "Hayır" şeklinde karşılık verdi.

YEŞİM'İN AĞABEYİ CANLI YAYINDA!
Yeşim Hanım'ın ağabeylerinden Murat Köse, canlı yayına telefonla bağlanarak Hasan Emre'nin iddialarını yalanladı.

Murat Bey, "Biz bu çocuğu 6 aydır anlamadık. Bunlar kaçarak evlendiler. İlk kızdık ancak sonra kabullendik. Bazı olaylar oldu. Kardeşim şiddet görmüş, jandarmaya gidilmiş. Bizim aklımız Çorum'da kalacaktı. Bilecik'te ev tuttuk, çalıştığım yerde iş ayarladım" dedi.

Hasan Emre'nin eşine şiddet uyguladığının altını çizen Murat Bey, "Hamile karısına şiddet uyguladı. Karnına tekme attı, Yeşim'i polis evden çıkardı. Darp raporu var. Hasan hücrede yattı" ifadelerini kullandı.

Hasan Emre ise "Bana iftira attıkları için ben hücrede yattım" diyerek iddiaları yalanladı.