Yaşar Şahin istismar ettiği Hicran’ı kaçırdı! Esra Erol seyircisine seslendi: “Hicran'ı istismarcısının esaretine mahkum etmeyeceğiz!”

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına kızı Jiyan Ökmen ile başvuran Mevlüde Arasan, şimdilerde 18 yaşında olan kızı Hicran Ökmen’in lise son sınıf öğrencisiyken 65 yaşındaki Yaşar Şahin tarafından cinsel saldırıya uğradığını ve istismarcısı tarafından kaçırıldığını söylemişti. Bunun üzerine Yaşar Şahin, canlı yayına bağlanarak Hicran’ın yanında olduğunu kabul etmişti. İlerleyen günlerde Hicran’a ulaşılmış ve genç kız “Mecburiyetten buradayım” demişti. Esra Erol ve ekibinin Hicran’ın peşine düşmesinin ardından Yaşar Şahin, genç kızı bulunduğu evden bir kez daha kaçırdı. Erol ise seyircisine seslendi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 20 Nisan 2022, 19:59 Güncelleme 20 Nisan 2022, 21:01
Yaşar Şahin istismar ettiği Hicran’ı kaçırdı! Esra Erol seyircisine seslendi: “Hicran’ı istismarcısının esaretine mahkum etmeyeceğiz!”

İÇİNDEKİLER

65 yaşındaki Yaşar Şahin, lise son öğrencisi Hicran Ökmen'e "Gel sana iş vereyim, benim yanımda temizlik yap" teklifinde bulundu. Okul çıkışı temizliğe giden genç kız, 2021 Şubat ayında eve her zamankinden geç döndü.

Aradan 9 ay geçtikten sonra karın ağrısı üzerine hastaneye giden ve doğum yapan Hicran'ın o gün cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıktı. Takip edilen günlerde soruşturma başlatıldı ve savcılığın talebiyle yapılan DNA testinin sonucunda bebeğin biyolojik babası Yaşar Şahin olduğu öğrenildi.

Tüm bu yaşananların ardından eve dönen Hicran Ökmen, Yaşar Şahin tarafından kaçırıldı. Kayıp başvurusunda bulunan Ökmen ailesi, kızlarını Kemalpaşa'daki bir evde buldu. Ancak Yaşar Şahin, Hicran'ı bir kez daha kaçırdı ve aile soluğu Esra Erol'da aldı.

Ökmen ailesinin canlı yayına çıkması üzerine programa telefonla bağlanan Yaşar Şahin, Hicran'ın yanında olduğunu kabul etti.

Bunun üzerine Esra Erol'un ekibi soluğu Bursa'da aldı. Ancak Yaşar Şahin'in Bursa ve çevresindeki evlerinde Hicran'ı bulamadı.

Esra Erol ekibinden Caner Toygar, "Hicran'ı en son kaçırdığında getirdiği evin önündeyiz. Hicran bu evden gece 4'te kaçıp bebeğiyle birlikte komşuya sığınmış. Jandarma bugün eve girdi ancak içerde Hicran yoktu" dedi.

Esra Erol ise "Lütfen Hicran ve Yaşar Şahin'i gören, tanıyan, bilenler lütfen jandarmaya veya karakola ihbar etsinler" diyerek seyircisine seslendi. Erol, "Hicran'ı istismarcısının esaretine mahkum etmeyeceğiz!" dedi.