Efsane oyuncu Teşkilat dizisine katıldı! Kurtlar Vadisi'nin en sevilen karakterlerindendi gümbür gümbür geliyor! 8 ay sonra yeniden...

Teşkilat, Kurtlar Vadisi oyuncularını toplamaya devam ediyor. Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi'nin Memati'si Gürkan Uygun'un da yer aldığı Teşkilat dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Mesut Akusta'nın kadrodan ayrılmasıyla birlikte dizide değişiklikler yaşanmaya devam ediyor. Peki ama Teşkilat ekibine son katılan o isim kim oldu? Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu ve Turgut Tunçalp'ın başrol oynadığı dizide yaşanan yeni gelişmeler haberimizde!

Giriş Tarihi 13 Nisan 2022, 09:25 Güncelleme 13 Nisan 2022, 09:25
Efsane oyuncu Teşkilat dizisine katıldı! Kurtlar Vadisi’nin en sevilen karakterlerindendi gümbür gümbür geliyor! 8 ay sonra yeniden...

İÇİNDEKİLER

2003 tarihinde ''Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla yayımlanmaya başlayan Kurtlar Vadisi 97.bölüm ile ekranlara veda etmişti. Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun, Oktay Kaynarca gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Hakan Boyav'ın canlandırdığı Kara karakteri ile hafızalara kazınmıştı. Geçtiğimiz Eylül ayında Teşkilat dizine katılan Boyav diziden ayrıldıktan kısa bir süre sonra yeniden kadroya dahil oldu. İşte detaylar...

Teşkilat her hafta Pazar akşamları TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Dizinin son yayınlanan bölümü nefes kesti. İşte 42. bölümde yaşananlar...

Ekip, Yıldırım'ın özel kasasını ele geçirdikten sonra içinden çıkan belgeler Serdar'ın kafasının karışmasına sebep olur. Serdar'ın babasının fotoğrafının Yıldırım'ın gizli belgeleri arasında ne işi vardır? Serdar bağlantıyı çözmeye çalışırken, belgeleri inceleyen ekip Yıldırım'ın tüm işlerini yürüten dört kritik adamının peşine düşer. Yapılan operasyon sonrası Alman istihbaratı ve Türk istihbaratı arasında sürpriz gelişmeler yaşanır.

Lukas ve Yıldırım kaçış için planlama yaparken beklemedikleri bir ihanete uğrarlar. Serdar ise Mete Başkan'ın ona bıraktığı ipuçlarından önemli bir bilgiye ulaşır. Ekip ve Serdar önemli bir yol ayrımının eşiğine gelirler.

TEŞKİLAT'A GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR!

Son zamanların en çok konuşulan ve merak edilen isimleri arasında yerini alan tövbekar, Kurtlar Vadisinden sonra Teşkilat dizisinde de rol alacağı ortaya çıktı.

Ünlü oyuncunun daha önce diziden ayrılmasının ardından tekrar katılacağı bildirilmesi üzerine hayranları çok sevindi. Teşkilat dizisine yeni bir renk katması beklenen ünlü isim tekrardan ekranlardaki yerini alması ile herkesi mutlu edecek.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Sosyal medya üzerinden Teşkilat dizisine Tövbekar'ın geleceği yankılanması ile herkes merak içerisinde ünlü oyuncunun hangi rolde yer alacağını araştırmaya başladı.

Ünlü oyuncu son zamanların en çok merak edilen isimleri arasında bulunmasıyla birlikte Teşkilat dizisine yeniden bir hareket katacak ve ortalığı inletecek. Gümbür gümbür gelen ünlü isim reyting rekorları kıracak.