📺12 Nisan TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm kesintisiz - tek parça izle seçeneği! 🎬Masumlar Apartmanı 66. bölüm izle!

Salı akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Masumlar Apartmanı, 66. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluştu. Son bölümüyle heyecanın limitini daha da arttıran Masumlar Apartmanı'nda bu akşam Ceylan, kazanın ardından hastaneye kaldırılır. Han, endişe içinde doktorun vereceği haberi beklerken bir yandan da suçluluk duygusuyla boğuşur. Masumlar Apartmanı 66. bölümde yaşanacak tüm gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İşte Masumlar Apartmanı 66. bölüm full, tek parça izle seçeneği ile 12 Nisan TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneği haberimizde!

Giriş Tarihi 17 Nisan 2022, 08:01 Güncelleme 17 Nisan 2022, 08:01
📺12 Nisan TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm kesintisiz - tek parça izle seçeneği! 🎬Masumlar Apartmanı 66. bölüm izle!

İÇİNDEKİLER

Masumlar Apartmanı her Salı heyecanla izlenmeye devam ediliyor. Son bölümünde heyecanının limitini aşan Masumlar Apartmanı 66. bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Bu bağlamda dizinin fanatikleri Masumlar Apartmanı son bölüm izle seçeneği hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. İşte Masumlar Apartmanı 66. bölüm full, tek parça izle seçeneği ile 5 Ekim TRT 1 Masumlar Apartmanı yeni bölüm izle seçeneği haberimizde!

MASUMLAR APARTMANI 66. BÖLÜM KONUSU

Ceylan, kazanın ardından hastaneye kaldırılır. Han, endişe içinde doktorun vereceği haberi beklerken bir yandan da suçluluk duygusuyla boğuşur. Üstelik, kazanın sonuçları sadece onlar için değil, başkaları için de ağırdır. Han'ın yine çöplüğe sığınmaktan başka çaresi kalmaz.

Burada yaşadığı bir karşılaşma ise hayatında yepyeni bir sayfa açacaktır. Gülben, hem Han hem de Safiye için endişelenirken, babasının yaptığı bir şey onu derinden etkiler.

Memduh'un biyopsi sonucu hazırdır ancak Ege'yle birlikte hastaneye giderlerken, sonucu öğrenmeyi bir gün daha ertelemek ister. Onun yerine, torunuyla birlikte bir hayalini gerçekleştirecektir. Safiye, doktor hanımın ziyaretinden sonra belki de herkes için dönüm noktası olacak bir karar verir. Gidip o kişiyle vedalaşacaktır.