Survivor 4 Nisan eleme adayı kim oldu? Bugün Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star eleme adayları!

Survivor All Star'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununun galibi ve eleme adayları merak ediliyor. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında ünlüler ve gönüllüler dokunulmazlık oyunu için kıyasıya mücadele etti. Peki Survivor Bugün Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 4 Nisan eleme adayı kim oldu? İşte Survivor All Star eleme adayları ve son gelişmeler...

Giriş Tarihi 04 Nisan 2022, 21:27 Güncelleme 04 Nisan 2022, 21:27
Survivor 4 Nisan eleme adayı kim oldu? Bugün Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor All Star eleme adayları!

İÇİNDEKİLER

SURVİVOR ALL STAR ELEME ADAYLARI! Survivor'da kıyasıya mücadele devam ediyor. Survivor 4 Nisan eleme adayı kim oldu? Bugün Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? soruları gündemde yer alıyor. Survivor 2022 All Star yarışmasında bu akşam nefesler tutuldu. Ünlüler takımında eleme adayı belirleme konseyi gerçekleştiriliyor. Dokunulmazlık oyunu sonrasında belirlenen eleme adayları merak ediliyor. İşte detaylar...

SURVİVOR 4 NİSAN ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bugün oynanan dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bu akşam Survivor'da eleme adayı Gizem oldu. İkinci eleme adayı ise Barış Murat Yağcı oldu. Öte yandan ilk gitme adayı Ardahan olmuştu.

''HENÜZ DOYMADIM''

Gizem, ''Hakkımda hayırlısı olsun. Henüz doymadım buraya. Son dokunulmazlığı umarım biz alırız ve karşı takımdan birisi gider.'' ifadelerini kullandı.

SURVIVOR'DA YENİ DÖNEM

Acun Ilıcalı Survivor'daki yeni dönemin detaylarını ve yokluk adasını anlattı. "Bundan sonra dokunulmazlık dört tane olacak. Bundan sonra dördüncü eleme adayını performans birincisi belirlemeyecek. Bu haftadan itibaren aday olan isimler yine bir yolculuk yapacak. Gideceğiniz yerin adı yokluk adası. Yokluk adası şartları şöyle:

Bu seferki adada 24 saat kalacaksınız. Tek başınıza kalacaksınız. Teknik ekipten hiç kimse olmayacak, eviniz olmayacak, sadece bir battaniye ve siz olacaksınız. 24 saat hiç kimse yok, konuşabileceğiniz tek şey güvenlik kamerası olacak. Hiç kimseyle konuşmadan 24 saat geçireceksiniz.

Eğer çekimlerden dolayı süre uzarsa takımınıza katılabileceksiniz. Bir avuç pirinciniz olacak ve sınırsız suyunuz olacak. Günün belli vakitlerinde güvenlik kamerasına belli bir işaret yapıp konuşma yapacaksınız. Gece de evsiz birt ortamda o şartlarda yaşayacaksınız.

Yakınlarda bir yerde sağlık ekibimiz olacak. Biz sizi izleyeceğiz ve herhangi bir tehlike söz konusu değil" dedi.