Züleyha herkese duyurdu Mehmet hapse girdi! Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı: ‘Defol hayatımdan!’

Başrollerini Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova’nın 128. bölüm fragmanı yayınlandı. Söz konusu fragmanda; evlilik aşamasında olduğu Mehmet Kara’nın gerçek kimliğini öğrenen Züleyha gözyaşlarına boğulurken yaptığı basın açıklamasıyla tüm Çukurova’yı bilgilendirdi. Mehmet Kara’nın hapse girmesi ise fragmana damga vurdu. İşte Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 11 Mart 2022, 01:45 Güncelleme 11 Mart 2022, 01:45
Züleyha herkese duyurdu Mehmet hapse girdi! Bir Zamanlar Çukurova 128. bölüm fragmanı yayınlandı: ‘Defol hayatımdan!’

İÇİNDEKİLER

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 128. bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmet Kara'nın hapse girdiği sahne fragmana damga vurdu.

Nefes kesen fragman sosyal medyada büyük ses getirirken 127. bölümde yaşananlar tekrar gündeme geldi. İşte detaylar...

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 127. BÖLÜMDE NELER OLDU?
Yaralanan Fikret'i hastaneye yetiştirmeyi başaran Hakan, yolda Çetin ve Fikret'in gerçek kimliğini öğrendiğini fark eder. Züleyha, endişe içinde Hakan ve Fikret'ten gelecek haberi beklemektedir. Hakan sırrının Fikret tarafından öğrenilmesinden endişelidir.

FİKRET, HAKAN'IN SIRRINI AÇIK ETMİYOR
Fikret konağa sağ salim dönünce başta Züleyha olmak üzere herkes çok sevinir. Fikret, Hakan Gümüşoğlu'yla ilgili bilgi bulamadığını söyleyerek Hakan'ın sırrını açık etmez ve hayatını Mehmet Kara'ya borçlu olduğunu açıklar.

ZÜLEYHA VE HAKAN'IN EVLİLİK KARARI
Hakan'la ilgili kararını veren Züleyha, Hakan'la konuşur ve bir an önce evlenmeye karar verirler.

Züleyha, 15 günlük bir Avrupa deniz turu bulur ve çocukları da yanına alıp Hakan'la açık denizde evlenmeyi planlar. Hakan bu plana çok mutlu olur ancak iki gün sonra kalkacak gemiye binmek konusunda endişeleri vardır…

'Bir Zamanlar Çukurova' yeni bölümüyle perşembe 20.00'de atv'de.