Yalnız Kurt 4. bölüm izle! ATV - Yalnız Kurt yeni bölüm izleme linki! 18 Şubat Cuma Yalnız Kurt İZLE, full HD

ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt 4. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimlerlerin yer aldığı dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler linki için araştırmalara koyuldu. Peki Yalnız Kurt 4. bölüm canlı nasıl izlenir? İşte ATV - Yalnız Kurt ilk bölüm izleme linki! 18 Şubat Yalnız Kurt yeni bölüm İZLE kesintisiz, full HD...

Giriş Tarihi 18 Şubat 2022, 19:41 Güncelleme 19 Şubat 2022, 00:25
Yalnız Kurt 4. bölüm izle! ATV - Yalnız Kurt yeni bölüm izleme linki! 18 Şubat Cuma Yalnız Kurt İZLE, full HD

İÇİNDEKİLER

Sinegraf imzalı, ilk bölümü 28 Ocak 2022 tarihinde yayınlanan Yalnız Kurt dizisi 4. bölümüyle 18 Şubat Cuma (bu akşam) ATV ekranlarında yayınlandı.


Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu, senaristliğini ise Murat Koca ve Alper Erze'nin üstlendiği dizinin yeni bölümünü heyecanla bekleyenler bir yandan da kesintisiz, full HD izlemek için araştırmalara koyuldu.

Peki 18 Şubat Yalnız Kurt yeni bölüm CANLI İZLE kesintisiz, full HD nasıl izlenir? İşte Yalnız Kurt 4. bölüm izleme linki! ATV - Yalnız Kurt ilk bölüm izleme ekranı...

YALNIZ KURT 4. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YALNIZ KURT'UN 4. YENİ BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Altay, yayından fırlayan ok gibi hedefine gitmektedir. Kardeşinin intikamını almak için yanıp tutuşan Sare, Altay'ın da Doğan'ın peşini bırakmayacağını görür. İkili arasında ilk duygular filizlenir. Bir aşk mı doğuyor?

Herkes Hilmi Kopanlı'nın peşinde, onu aramaktadır. Kopanlı Hilmi ise, Davut'un odunluğundadır. Davut adamı sorgular. Yıldırım Projesi'yle ilgili yeni gerçekler ortaya çıkar. Mira, Nizam ve Doğan arasında, Hilmi Kopanlı bulunmadıkça ipler daha da gerilmekte ve yeni anlaşmalar masaya yatırılmaktadır.

Altay öngörüleri sayesinde yaptığı planlarla Doğan'ın güvenini daha da kazanır ve örgütün içinde adımlar atar. Sare ile Altay, artık her şeyin merkezindedir.

Altay ve Davut, Hilmi Kopanlı'dan aldıkları bilgiler dahilinde Yıldırım Projesi'ni ele geçirmek için plan yaparlar. Ayrıca Hilmi Kopanlı'dan yeni bir paralel yapının olduğunu da öğrenirler.

15 Temmuz gecesi dengeler değişmiştir. Davut hain Hilmi Kopanlı'yı devletin adaletine mi teslim edecek yoksa başka bir planı mı var?

Altay'ın tek başına yaptığı gizli operasyon nasıl sonuçlanacak? Sare ve Altay aynı yolda el ele sırt sırta mücadele mi edecekler? Yoksa karşı taraflarda birbirlerine rakip mi olacaklar? Bölüm finalinde, Yıldırım Projesi ile ilgili sürpriz ne?