Ne olur beni kurtar’ diye mesaj atmıştı! Esra Erol sosyal medyada tanıştığı adama kaçan Zeynep’e ulaştı! O konuşmalar dikkat çekti

Annesi Hatice Hanım’ı yanına alarak Esra Erol’da programına başvuran Halime Hanım, kardeşi Zeynep Aslan’ın sosyal medyada tanıştığı Ali Çolak’a kaçtığını belirtti. Kardeşinin evli olduğunu da sözlerine ekleyen Halime Hanım, kardeşinin ağustos ayında kendisine ‘Beni al, ne olur beni kurtar’ diye mesaj attığını söyledi. Esra Erol ise bir odada zorla tutulduğunu iddia edilen Zeynep Aslan’a ulaştı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 01 Şubat 2022, 19:58 Güncelleme 01 Şubat 2022, 20:40
Ne olur beni kurtar’ diye mesaj atmıştı! Esra Erol sosyal medyada tanıştığı adama kaçan Zeynep’e ulaştı! O konuşmalar dikkat çekti

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Halime Hanım, kardeşi Zeynep Aslan'ın sosyal medyada tanıştığı Ali Çolak'a kaçtığını ve zorla tutulduğunu iddia etti.

Halime Hanım, şöyle konuştu: "Zeynep, kocasının yanından ayrılıp annemlerin evine taşındı. Ancak eşinden boşanmadı.

Sonra iki yıl önce sosyal medyada tanıştığı Ali Çolak'la kaçtı. Bize 'Ben Ali'nin yanındayım, beni aramayın' dedi. Sonra bu Ali Çolak 'Bizi arayıp sormayın, size para vereyim bizi aramayın' diyerek bize 20 bin TL teklif etti"

Kardeşinin ağustos ayında mesaj attığını dile getiren Halime Hanım, Zeynep Hanım'la iki yıldır yüz yüze hiç görüşmediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Kardeşim eşimin telefonuna 'Beni al, ne olur beni kurtar' şeklinde mesaj atmış. O numarayı aradım, kardeşimle konuştum.

'ABLA BENİ KURTAR'
Bana 'Abla seni Ali buraya getirtmez, sakın buraya gelme' dedi. Ben de karakola gitmesini, onu oradan alabileceğimizi söyledim. Odada kitli olduğunu ve karakola gidemeyeceğini söyledi"

ESRA EROL ZEYNEP'İ BULDU!
Başarılı sunucu Esra Erol ise kayıp Zeynep Aslan'a ulaştı. Canlı yayına telefonla bağlanan Zeynep Hanım, ilk eşinden boşandığını ve Ali Çolak ile bir yıldır resmi nikahlı olduğunu söyledi.

Canlı yayında kızına seslenen Hatice Hanım, "Kızım sen neden yanımıza gelmiyorsun? Biz senin arkandayız. Ben bir ay hastanede yattım, sen neden gelmiyorsun?" sorusunu yöneltti.

Annesi ve ablasının sorularını yanıtsız bırakan Zeynep Hanım'ın yanındakilerle ara ara fısıldayarak konuşması dikkat çekti.