Yalnız Kurt’a damga vuran sahne: Babadan oğula öğüt! ‘Gücünü zalime karşı mazlumları korumak için kullan’

Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı, yapımcılığını ise Osman Sınav’ın üstlendiği ATV’nin yeni dizisi ‘Yalnız Kurt’ ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ‘#YalnızKurt’ etiketiyle sosyal medyaya büyük ilgi gören dizide Yavuz’un oğlu Yiğit ile ava çıktığı sahne dikkat çekti. Söz konusu sahnede oğluna öğüt veren Yavuz’un sözleri sosyal medyada alkış topladı. İşte o sahne...

Giriş Tarihi 28 Ocak 2022, 21:03 Güncelleme 28 Ocak 2022, 21:19
Yalnız Kurt’a damga vuran sahne: Babadan oğula öğüt! ‘Gücünü zalime karşı mazlumları korumak için kullan’

İÇİNDEKİLER

Kadrosunda Cihan Ünal, Damla Colbay, Hasan Denizyaran, Polat Bilgin ve Murat Han gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yalnız Kurt için büyük gün geldi.

Milyonlar tarafından günlerdir merakla beklenen dizinin ilk bölümü bu akşam atv ekranlarında izleyiciyle buluştu.

Senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze'nin kaleme aldığı dizide Yavuz'un oğlu Yiğit'e öğüt verdiği sahne dikkat çekti.

Söz konusu sahnede ormanda bir kurtla karşılaşan ve gitmesine müsaade eden Yavuz, oğlu Yiğit'in "Niye vurmadın kurdu?" sorusuna şöyle karşılık verdi:

"Sen de baktın gözlerine, bir düşmanlığı yoktu bize. Kurtlar sürü halinde yaşarlar ama bu tek başınaydı. Belli ki sürüsünden kovulmuş ya da yalnız yaşamayı seçmiş bir yalnız kurt. Tehlikesi yoktu bizim için"

Bunun üzerine Yiğit "Tehlikeli olsa senin tüfeğin vardı, onu öldürürdün değil mi?" diye sordu. Yavuz ise oğluna şu öğüdü verdi: "Güç tehlikelidir oğlum, kime karşı kullanacağını bilmen gerek. Hem bizim etini yiyebileceğimiz bir av hayvanı da değildi. Yani bize zararı dokunmayan bir canlıya zarar verirsek, onu öldürürsek ne olur? Zalim oluruz değil mi?"

"Gücünü gerektiği zaman seninle denk ya da senden daha güçlü birine kullanırsan yiğit olursun. Ama senden daha zayıf birine kullanırsan o zaman zalim olursun. Gücünü zalime karşı mazlumları korumak için kullan!"