40 yaşındaki evli adama kaçan Elif canlı yayında sinir krizi geçirdi! Eli ayağı titreyen Esra Erol'un sabrı taştı: Çileden çıktı!

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına anne ve babasıyla başvuran Münevver Yıldırım, kız kardeşi Elif Yıldırım'ın (18), 40 yaşında evli ve 2 çocuklu Kadir Akkoyun’a kaçtığını iddia ederek yardım istedi. Kadir Akkoyun’un eşi ise ihaneti canlı yayında öğrendiğini belirterek “Çatı katında buldum Elif'i” dedi. Stüdyoya getirilen Elif ise canlı yayında sinir krizi geçirdi. Elif’in yüzünü göstermek istememesi üzerine devreye giren Esra Erol ise çileden çıktı. Konuşurken sinirden titrediği görülen başarılı sunucu, ders niteliğinde bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 27 Ocak 2022, 19:55 Güncelleme 27 Ocak 2022, 20:10
40 yaşındaki evli adama kaçan Elif canlı yayında sinir krizi geçirdi! Eli ayağı titreyen Esra Erol’un sabrı taştı: Çileden çıktı!

İÇİNDEKİLER

Münevver Yıldırım, kız kardeşi Elif Yıldırım'ın (18), 40 yaşında evli ve 2 çocuklu Kadir Akkoyun'a kaçtığını iddia ederek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

İHANETİ TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİ!
Kadir Akkoyun'un eşi ise ihaneti canlı yayında öğrendiğini belirterek "'Elif bizim çatı katındaymış. Şimdi öğrendim bu olayları. Çatı katında buldum Elif'i" dedi.

Ailesinin 17 Ocak'tan beri aradığı Elif Yıldırım, önceki gün yayına telefonla bağlanırken bugün stüdyoya geldi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ!
Canlı yayında yüzünü göstermek istemeyen Elif, 'Ben görünmeyeceğim, çekmeyin' diyerek sinir krizi geçirdi.

ESRA EROL ÇİLEDEN ÇIKTI
Bunun üzerine sabrı taşan Esra Erol, şunları söyledi: "Lütfen aynı isyanı iki çocuklu bir adam sana yaklaştığında bedenini korumak için de göster. Rica ediyorum, yanlışlarınızın arkasında durmak için bu tepkiyi vermeyin. Ruhunuzu korumak için, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin.

Bu nedir ya? 18 yaşındasın sen. Baban yaşındaki bir adam sana farklı amaçla dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat? Bu mu yaşamdan beklediğin? Çatı katını mı kendine layık görüyorsun? Lütfen bu tepkileri size zarar veren insanlara gösterin, sizi korumaya çalışanlara değil. Bu kadar olmaz, cinnet geçireceğim"

ANNE-BABALARA SESLENDİ!
Sinirden titrediği görülen Esra Erol, sözlerinin devamında anne-babalara seslendi. Çileden çıkan ünlü sunucu, şu sözleriyle alkış topladı: "Bu çocuklara kendilerini korumayı öğretin. Lütfen yaşıtlarıyla arkadaşlıklar kursunlar. O arkadaşların hangi boyutta ve nasıl olması gerektiğini kavrasınlar.

Çocuklar kendi yaşıtlarıyla arkadaşlık kurduklarında onları baskılamak yerine; o arkadaşlıkların hangi seviyede kalması gerektiğini, o arkadaşlığın boyutunu, hayatlarındaki en önemli noktanın eğitim olduğunu, bedenlerinin ne kadar kıymetli olduğunu, hayatlarının ne kadar kıymetli olduğunu ve o kıymetli hayatı bir erkek uğruna mahvetmemeleri gerektiğini lütfen öğretin"