Ferit gözünü kararttı Yaman’la burun buruna geldi! Kalp Yarası 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Bulacağım babamın katilini!

Başrollerini Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan’ın üstlendiği Kalp Yarası, 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. ‘SaklananGerçek’ etiketi ile sosyal medyaya damga vuran son bölümün ardından yayınlan fragman ise nefes kesti. Kalp Yarası 28. bölüm fragmanında gözünü karattığı görülen Ferit, Yaman’la burun buruna geldi. Ferit’in “Bulacağım babamın katilini!” sözleri ise fragmana damga vurdu. İşte Kalp Yarası 28. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 18 Ocak 2022, 01:50 Güncelleme 18 Ocak 2022, 01:50
Ferit gözünü kararttı Yaman’la burun buruna geldi! Kalp Yarası 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Bulacağım babamın katilini!

İÇİNDEKİLER

Atv'nin sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 28. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Merve Çağıran, Yağmur Tanrısevsin ve Gökhan Alkan'ın üstlendiği dizinin yeni bölüm fragmanına Ferit'in "Bulacağım babamın katilini!" sözleri damga vurdu.

Öte yandan milyonları ekran başına kilitleyen Kalp Yarası 27. bölümü ise 'SaklananGerçek' etiketi ile sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Peki Kalp Yarası 27. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

ADNAN'IN ÖLÜMÜ KONAKTAKİ DENGELERİ DEĞİŞTİRİYOR!
Adnan'ın ölümüyle yasa boğulan Sancakzade ailesine Yaman ve Hande'nin yaptığı sürpriz, konakta tüm dengelerin değişmesine neden olur.

Babasının ani ölümüyle sarsılan Ferit kendine gelmeye çalışırken, hiç beklemediği bir detay onu başka sorulara götürür.

Ayşe ise Şahin ve Mirza'nın amacını sonunda öğrenir ve büyük bir hayal kırıklığı yaşar.

Kalp Yarası, heyecan dolu yeni bölümüyle pazartesi 20.00'de atv'de!

KALP YARASI OYUNCULARI
Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Bora Cengiz, Burçin Abdullah, Naz Sayıner, Melih Çardak, Zehra Yılmaz, Kemal Burak Alper