15 Aralık Çarşamba reyting galibi kim oldu? Kuruluş Osman, Sadakatsiz... 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?

15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? 15 Aralık Çarşamba reyting galibi kim oldu? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Her gün yayın akışlarında yer alan yapımlar reyting yarışına giriyor ve kimin galip geleceği de izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman, Sadakatsiz ve Annemizi Saklarken dizilerinin hangisinin daha çok izlendiği, günün reyting sonuçları açıklandı mı?

Giriş Tarihi 16 Aralık 2021, 10:56 Güncelleme 16 Aralık 2021, 10:57
15 Aralık Çarşamba reyting galibi kim oldu? Kuruluş Osman, Sadakatsiz... 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Televizyonların yayın akışlarını yakından takip eden izleyiciler 15 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını sıklıkla araştırır oldu. Reytingler Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülüyor ve bugün ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman, Kanal D'de Sadakatsiz, Star TV'de Annemizi Saklarken dizileri yarıştı. İzleyiciler hafta ortasında hangi dizinin galip geldiğini merak etmeye başladı. Peki 15 Aralık Çarşamba reyting galibi kim oldu? Her hafta heyecan dolu bölümleri ile izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman reyting rekorlarını kırdı mı?

15 ARALIK ÇARŞAMBA REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

15 Aralık Çarşamba reyting sonuçları açıklandı. Total izleyici grubunda birinciliği Kuruluş Osman, ikinciliği Esra Erol'da, üçüncülüğü ise Sadakatsiz aldı.

AB Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Sadakatsiz, üçüncü sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber yer aldı.

20+ABC1 Grubunda ise birinci sırada Kuruluş Osman, ikinci sırada Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber, üçüncü sırada da Sadakatsiz yer aldı.

İşte 14 Aralık Salı reyting sonuçları;

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - DESTAN

2 - ESRA EROL'DA

3 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

4 - MASUMLAR APARTMANI

5 - MAHKUM

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 - MASUMLAR APARTMANI

2 - SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER

3 - MAHKUM

4 - DESTAN

5 - MASTERCHEF TÜRKİYE