13 Aralık Pazartesi AB ve total reyting sıralaması! Reytinglerde 1. olan dizi... 13 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?

13 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? 13 Aralık Pazartesi AB ve total reyting sıralaması! Reytinglerde 1. olan dizi hangisi oldu? sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. İzleyiciler her gün merakla o gün yayınlanan dizilerden hangisinin en çok izlendiğini, reytinglerde birinci sıraya yerleştiğini araştırıyor. Peki haftanın ilk günü için reyting sonuçları duyuruldu mu?

Giriş Tarihi 14 Aralık 2021, 16:43 Güncelleme 14 Aralık 2021, 16:43
13 Aralık Pazartesi AB ve total reyting sıralaması! Reytinglerde 1. olan dizi... 13 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı?

İÇİNDEKİLER

Yeni haftanın ilk gününde farklı kanallarda ekrana gelen yapımlar adete birbiriyle yarış halindeydi ve izleyiciler 13 Aralık reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını sıklıkla araştırmaya başladı. Kalp Yarası, Üç Kuruş, Kaderimin Oyunu, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi dizileri yeni bölümleriyle yayınlandı ve ilgiyle izlendi. Peki bugünün reyting yarışını hangisi kazandı? Reytinglerde 1. olan dizi hangisi oldu? 13 Aralık Pazartesi AB ve total reyting sıralaması belli oldu mu? İşte cevabı…

13 ARALIK PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

13 Aralık reyting sonuçları açıklandı. Total izleyici grubunda Alparslan Büyük Selçuklu birinci oldu, Esra Erol'da ikinci oldu. AB Grubunda ikinci sırada da Alparslan Büyük Selçuklu, üçüncü sırada ise Yasak Elma bulunuyor. 20+ABC 1 Grubunda ise birinci sırada Alparslan Büyük Selçuklu yer aldı.

12 ARALIK PAZAR TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1 - TEŞKİLAT

2 - YARGI

3 - YARGI (ÖZET)

4 - GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER

5 - TEŞKİLAT (ÖZET)

AB REYTİNG SONUÇLARI

1 - YARGI

2 - TEŞKİLAT

3 - YARGI (ÖZET)

4 - GÜLBİN TOSUN İLE FOX ANA HABER

5 - MASTERCHEF TÜRKİYE