Canlı yayında büyük buluşma! Burcu’nun hayali gerçek oldu 22 yıllık hasret Esra Erol’da son buldu! Anne-kız stüdyo gözyaşlarına boğdu

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programının son bölümünde yine duygusal anlar yaşandı. Programa başvuran Burcu Hanım, biyolojik annesi Hatice Yaprak'ı 22 yıldır görmediğini dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yardım istemişti. Kayıpları bularak aileleriyle buluşturan başarılı sunucu Esra Erol ise Burcu Hanım’ın hayalini günler içinde gerçekleştirdi. Burcu Hanım, bugünkü canlı yayında annesi Hatice Yaprak'a kavuştu. O anlar ise stüdyodaki izleyicilere duygusal anlar yaşattı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Kasım 2021, 19:40 Güncelleme 30 Kasım 2021, 19:45
Canlı yayında büyük buluşma! Burcu’nun hayali gerçek oldu 22 yıllık hasret Esra Erol’da son buldu! Anne-kız stüdyo gözyaşlarına boğdu

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Burcu Hanım, biyolojik annesi Hatice Yaprak'ı aradığını dile getirerek başından geçenleri anlattı.

Annesi hamile iken babası Murat ile boşandığını belirten Burcu Hanım, Kayseri'de dünyaya geldiğini ve 1 yaşına kadar annesiyle yaşadığını söyledi.

Bir yaşından sonra babaannesinin kendisini aldığını ve İstanbul'a geldiklerini vurgulayan genç kadın, "Annemin fotoğrafını bile görmedim" dedi.

ESRA EROL ANNESİNİ BULDU!
Kayıpları bularak aileleriyle buluşturan başarılı sunucu Esra Erol ise Burcu Hanım'ın hayalini günler içinde gerçekleştirdi. Erol, Yaprak Hanım'ı bulduğunu açıkladı.

Burcu Hanım ise kardeşleri olup olmadığını sordu. Canlı yayına telefonla bağlanan ve gözyaşlarına boğulan Hatice Hanım, bir erkek çocuğu daha olduğunu söyledi. Oğluna kızını anlattığından söz eden Hatice Hanım, kendisinin de kızını görmemiş olduğunu, oğluna gösteremediğini vurguladı.

CANLI YAYINDA KAVUŞTULAR!
Hatice Hanım, bugünkü canlı yayında stüdyoya geldi. Birbirlerine sarılarak ağlayan anne-kızdan Burcu Hanım, her zaman hayalini kurduğu insanın yanında olduğunu söyledi.

Hatice Hanım ise bundan sonra hiç ayrılmayacaklarını belirtti. Hatice Hanım, kızı ile kavuşmayı kendisinin de istediğini ancak maddi sıkıntılar olduğunu, kızını arayıp soramadığı için özür dilediğini, babaannesi ile babasının kızını götürdüğünü, haberi olmadığını söyledi.