Süt Kardeşler adlı Yeşilcam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir?

Süt Kardeşler adlı Yeşilcam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir?Ekranların sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster heyecanı devam ediyor. Yarışma sırasında sorulan soruların yanıtları programı izleyenler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Kim Milyoner Olmak İster’de her hafta yarışmacılar büyük ödül 1milyon TL'ye ulaşmak için ter döküyor. Bu akşam Kim Milyoner Olmak İster izleyicileri, Süt Kardeşler adlı Yeşilcam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir? Sorusunun cevabını araştırıyor.

Giriş Tarihi 28 Kasım 2021, 21:44 Güncelleme 28 Kasım 2021, 21:52
Süt Kardeşler adlı Yeşilcam filminde Kemal Sunal’ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir?

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster heyecanı pazar günü yerden devam ediyor. Cuma ve Pazar akşamları yayınlanan programda çıkan soruların cevapları ise arama motorlarında sık sık sorgulanıyor. Kim Milyoner Olmak İster soru ve cevaplarına takvim.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz…

MİLYONER'DE ÇOK KONUŞULAN O SORU

Soru: Süt Kardeşler adlı Yeşilcam filminde Kemal Sunal'ın canlandırdığı karakterin süt kardeşi olan karakteri canlandıran oyuncu hangisidir?

A: AYŞEN GRUDA

B: HALİT AKÇATEPE

C: JALE ALTUĞ

D: ERGİN ORBEY

CEVAP: C: JALE ALTUĞ