Son dakika: Esra Erol’da büyük operasyon! Kaçırılan çocukların olduğu eve baskın yapıldı! Elçin Ak evlatlarına kavuştu

Son dakika: Esra Erol’da büyük operasyon! Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol’da programına Elçin Ak’ın çocuklarıyla kavuşma anı damga vurdu. Geçen hafta programa başvuran Elçin Hanım, boşanma aşamasında olduğu eşi Özgür Can Ak’ın çocuklarını kaçırdığını dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yarım istedi. Mahkeme kararı ile çocuklarının geçici velayetinin kendisinde olduğunu da belirten Elçin Hanım, evlatlarına Esra Erol’da kavuştu. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 26 Kasım 2021, 19:45 Güncelleme 26 Kasım 2021, 20:38
Son dakika: Esra Erol’da büyük operasyon! Kaçırılan çocukların olduğu eve baskın yapıldı! Elçin Ak evlatlarına kavuştu

İÇİNDEKİLER

Geçen hafta programa başvuran Elçin Hanım, boşanma aşamasında olduğu eşi Özgür Can Ak'ın çocuklarını kaçırdığını dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yarım istedi.

Eşine boşanma davası açtığını belirten Elçin Hanım, evi terk ettiğini ve mahkeme kararı ile çocuklarının geçici velayetini aldığını söyledi.

Mahkeme kararın rağmen çocuklarının kayınvalidesi Seyide Öksüz ve eşi Özgür can Ak tarafından kaçırıldığını vurgulayan Elçin Hanım, evliliği sürecinde yaşadığı zorlukları da anlattı.

Özgür Can Ak ile 8 yıl evli kaldığını belirten Elçin Hanım, o süre zarfında eşi ve kayınvalidesinin ailesi ile görüşmesine izin vermediğini ifade etti.

8 yıl sonra karşı komşularının kendisine yardım ettiğini açıklayan Elçin Hanım, ailesi ile öyle konuştuğunu dile getirdi.

ESRA EROL'DA ÇOCUKLARINA KAVUŞTU!
Esra Erol, bugünkü canlı yayında Elçin Ak'ın üç çocuğunun bulunduğunu açıkladı. İki çocuğu ile birlikte programa görüntülü olarak bağlanan Elçin Hanım, "Esra Hanım'a, ekibine ve jandarmaya çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Esra Erol ise "En büyük alkış Tekirdağ Kapaklı İlçe Jandarma Komutanlığı'na. Çok titiz bir çalışma yürüttüler. Biz çocuklarımızı Giresun Piraziz'de bulduk. Piraziz İlçe Jandama Komutanlığı'na da buradan kocaman bir alkış gönderiyoruz" diyerek teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Elçin Hanım, büyük oğlunun kayınvalidesi tarafından doldurulduğunu ve bu nedenle kendisinden kaçtığını dile getirdi.