Esra Erol’da akılalmaz iddia! Gülcan’ın açıklamaları programa damga vurdu: ‘Kocam bana para karşılığı birlikte olma teklifinde bulundu’

Hafta içi her gün atv’de izleyici ile buluşan Esra Erol’da programının bugünkü canlı yayınına Gülcan Hanım’ın sözleri damga vurdu. Eşi Gülcan Hanım’ın Aydoğan Bey ile kaçtığını dile getiren Halil Bey, boşanmak istediğini belirterek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Canlı yayına görüntülü olarak bağlanan Gülcan Hanım’ın söyledikleri ise programa damga vurdu. Gülcan Hanım, “Kocam bana para karşılığı birlikte olma teklifinde bulundu!” diyerek herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 24 Kasım 2021, 19:44 Güncelleme 24 Kasım 2021, 22:13
Esra Erol’da akılalmaz iddia! Gülcan’ın açıklamaları programa damga vurdu: ‘Kocam bana para karşılığı birlikte olma teklifinde bulundu’

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Halil Bey, eşi Gülcan Hanım'ın Aydoğan Bey ile kaçtığını ve kızını da yanında götürdüğünü dile getirerek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

CANLI YAYINDA YÜZLEŞTİLER!
Gülcan Hanım ise canlı yayına görüntülü bağlanarak eşi Halil Bey ile yüzleşti. Çocuğu kaçırmadığını dile getiren Gülcan Hanım, "Ben çocuğumu kaçırmadım, asıl oğlumu o kaçırdı, bana göstermedi" dedi.

Halil Bey, eşinin yalancı olduğunu vurgulayıp Gülcan Hanım'ın zaten çocuğunu sevmediğini belirtti.

Eşinin Aydoğan Bey ile el ele yürürken kızının arkada ağladığını sözlerine ekleyen Halil Bey, Gülcan Hanım'a "Kızına bakmayacaksa neden çocuğunu götürdüğün?" sorusunu yöneltti.

EVDEN KAÇMA NEDENİ HERKESİ ŞOKE ETTİ!
Evden kaçma nedenini açıklayan Gülcan Hanım, "O dört duvar arasında ne çektiğimi bir ben bilirim. Kocam bana para karşılığı birlikte olma teklifinde bulundu!" diyerek herkesi şoke etti.

'AYDOĞAN'LA BİRLİKTE DEĞİLİM'
Aydoğan Bey ile ilgili de konuşan Gülcan Hanım, 'Ben Aydoğan Bey ile birlikte değilim. Yatalak bir hasta var onun yanındayım, ben ona bakıyorum' diyerek iddiaları yalanladı.

Ancak canlı yayına telefonla bağlanan Aydoğan Bey'in kuzeni Gamze Hanım, Gülcan Hanım'ın Aydoğan Bey ile ilişkisi olduğunu belirterek fotoğraflarla kanıtlayabileceğini söyledi.