Esra Erol'da bir ilke imza atıldı! Dilek apar topar doğuma girdi! Mehmet Can baba olduğunu canlı yayında öğrendi

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol’da programının bugünkü canlı yayınında bir ilke imza atıldı. 8,5 aylık hamile olan Dilek Hanım, dünkü yayına katılarak eşi Mehmet Can Kara ve kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ile sorunlar yaşadığını dile getirmişti. Bugün apar topar hastaneye kaldırılan Dilek Hanım’ın bebeği dünyaya geldi. Doğumu gerçekleşen Dilek Hanım’ın ilk mesajı ise programa damga vurdu. Öte yandan baba olduğunu canlı yayında öğrenen Mehmet Can duygusal anlar yaşadı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 18 Kasım 2021, 19:41 Güncelleme 18 Kasım 2021, 20:07
Esra Erol’da bir ilke imza atıldı! Dilek apar topar doğuma girdi! Mehmet Can baba olduğunu canlı yayında öğrendi

İÇİNDEKİLER

Dilek Hanım, atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına başvurarak eşi Mehmet Can Kara ve kayınvalidesi Hülya Kırlangıç ile sorunlar yaşadığını dile getirmişti.

8,5 aylık hamile olan Dilek Hanım, eşi Mehmet Can Kara'nın Hülya Kırlangıç'ın sözünden çıkmadığını, tüm parasını annesine verdiğini belirtti.

Dilek Hanım, "Eşim bütün parayı annesine veriyor. Ben aylık 50 TL istedim, bana çok gördü. Bir gün hamburger aşerdim 'Dilek 30 TL hamburger' diyerek reddetti" ifadelerini kullandı.

ŞİDDET İDDİASI!
Eşinin kendisine "Sen katilsin, ilk çocuğu düşürdün" dediğini belirten Dilek Hanım, bu bebeği eşinden şiddet gördüğü için düşürdüğünü söyledi.

Eşinin 1 hafta kendisi ile konuşmadığını dile getiren Dilek Hanım, şunları söyledi: "'Sen benim belime vurdun diye ben o çocuğu düşürdüm' dedim. Ancak eşim 'Sen bunu kanıtlayamazsın' dedi"

DOĞUM YAPTI!
Bugünkü canlı yayında ise bir ilke imza atıldı. Apar topar hastaneye kaldırılan Dilek Hanım'ın bebeği dünyaya geldi. Canlı yayına bağlanan Dilek Hanım, yardımlarından dolayı Esra Erol ve ekibine teşekkür ederken yaşadığı duyguları dile getirdi.

GÖZYAŞLARINA BOĞULDU!
Bebeğinin dünyaya geldiğini Esra Erol ekibinden öğrenen Mehmet Bey ise görüntülü olarak bağlandığı canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.