Atv’den bomba bir dizi daha geliyor! Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt’un ilk tanıtımı yayınlandı!

‘Dizi atv’de izlenir’ sloganıyla birbirinden iddialı yapımları ekrana taşıyan atv’den bomba bir dizi daha geliyor. Geçen haftalarda duayen yönetmen Osman Sınav’ın atv ekranlarında yayınlanacak yeni projesi ‘Yalnız Kurt’un çekimlerine başlandığı duyurulmuştu. Kadrosunda Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yalnız Kurt dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. İşte Yalnız Kurt dizisinin nefes kesen fragmanı...

Giriş Tarihi 18 Kasım 2021, 22:22 Güncelleme 18 Kasım 2021, 22:39
Atv’den bomba bir dizi daha geliyor! Osman Sınav imzalı Yalnız Kurt’un ilk tanıtımı yayınlandı!

İÇİNDEKİLER

atv'nin Osman Sınav imzalı bomba dizisi Yalnız Kurt'un ilk tanıtımı yayınlandı. Söz konusu fragman, kısa sürede yoğun ilgi görerek sosyal medyada büyük ses getirdi. İşte Yalnız Kurt dizisinin nefes kesen fragmanı...

Duayen yönetmen Osman Sınav'ın atv ekranlarında yayınlanacak yeni projesi 'Yalnız Kurt'un çekimlerine geçen hafta başlandı.

YALNIZ KURT KONUSU
Türkiye'nin yakın tarihine ışık tutmaya hazırlanan "Yalnız Kurt" geçmiş dönem darbeleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını ele alacak.

Toplumsal kırılmaların ışığında iyilerle kötüler arasında amansız mücadele ve yakın tarihteki dönüm noktaları da ekrana taşınacak.

YALNIZ KURT OYUNCU KADROSU
atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizinin kadrosunda, Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han ve Polat Bilgin gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yönetmen koltuğuna Çağatay Tosun oturduğu, yapımını Sinagraf'ın, yapımcılığını Osman Sınav'ın, yapım süpervizörlüğünü Yusuf Ömer Sınav'ın üstlendiği dizinin, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze kaleme alıyor.