Esra Erol’da akılalmaz olay! Kendisinden 42 yaş küçük eşi tarafından dolandırıldı! ‘Annesiyle Facebook’ta tanıştım kızıyla evlendim’

Hafta içi her gün atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında akılalmaz bir olay yaşandı. Alman vatandaşlığı bulunan 70 yaşındaki Necat Sağlam, Facebook üzerinden Ayşe Cödel ile tanıştığını ve ardından Ayşe Hanım’ın kızı Nesrin Cödel Sağlam’la nikah kıydığını belirterek yaşadıklarını anlattı. Kendisinden 42 yaş küçük Nesrin tarafından dolandırıldığını dile getiren Necat Bey, Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Olayın detayları ise izleyicileri şoke etti. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 15 Kasım 2021, 19:31 Güncelleme 15 Kasım 2021, 20:05
Esra Erol’da akılalmaz olay! Kendisinden 42 yaş küçük eşi tarafından dolandırıldı! ‘Annesiyle Facebook’ta tanıştım kızıyla evlendim’

İÇİNDEKİLER

70 yaşındaki Necat Sağlam, Esra Erol'da programına katılarak anlattıklarıyla herkesi şoke etti.

Alman vatandaşlığı bulunan 70 yaşındaki Necat Sağlam, Facebook üzerinden Ayşe Sağlam ile tanıştığını belirterek şunları söyledi:

"Ayşe bir gün beni Facebook'ta ekledi. Ben izine geldiğimde de beni evine davet etti. Nedenini sorduğumda 'Hemşeriyiz' dedi. Kocasının haberi olduğunu söyledi.

Ben de bunun üzerine 'İstanbul'da yalnızım, Ordulu hemşerim gideyim bir şey olmaz' diye düşündüm ve gittim. Bana o gün Nesrin Hanım 'Beni Almanya'ya götürür müsün?' siye sordu. Ben de 'Ben seni götüremem, sen benim kızım yaşındasın' dedim"

'Ayşe Hanım ve kızı Kredi aldıklarını ve ödeyemediklerini belirtti. Ben de yardım etmek istedim' diyen Necat Bey, Nesrin Hanım'In isteği üzerine formalite evlilik için anlaştıklarını söyledi.

'BENİ DOLANDIRDILAR'
1993 doğumlu Nesrin ile nikah masasına oturan Necat Bey, "55 bin TL'lik borçları varmış, onları verdim. 9 bin TL de kurs parasını ödedim. Kursa da gitmedi. Nesrin ve ailesi beni dolandırdı. Ben onlara insanlık yaptım" dedi.

'ONLARA EV ALDIM'
Necat Bey, "Almanya'da ben sana bakarım dedi. Ben onlar için kredi çektim. Ev aldılar Bafra'dan" ifadelerini kullandı.