Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor! Kardeşlerim 28. bölüm fragmanı yayınlandı: "Babanı kimin öldürdüğünü biliyorum!"

Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor! Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim, 27’nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekran başına kilitleyen son bölüm, ‘Hesaplaşma Vakti’ etiketiyle sosyal medyaya damga vurdu. Merakla beklenen Kardeşlerim 28. bölüm fragmanı da yayınlandı. Nefes kesen fragmana "Babanı kimin öldürdüğünü biliyorum!" damga vurdu. İşte Kardeşlerim 28. bölüm fragmanı...

Giriş Tarihi 07 Kasım 2021, 00:43 Güncelleme 07 Kasım 2021, 00:44
Gerçekler bir bir ortaya çıkıyor! Kardeşlerim 28. bölüm fragmanı yayınlandı: Babanı kimin öldürdüğünü biliyorum!

İÇİNDEKİLER

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Kardeşlerim 27'nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Milyonları ekran başına kilitleyen dizi, son bölümüyle yine izleyicisinden tam not aldı.

Dizinin yeni bölüm fragmanı ise nefes kesti. İşte Kardeşlerim 28. bölüm fragmanı...

Öte yandan 'Hesaplaşma Vakti' etiketiyle sosyal medyaya damga vuran Kardeşlerim 27. bölümde yaşananlar ise tekrar gündeme geldi.

Peki Kardeşlerim 27. Bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

27. BÖLÜM ÖZETİ
Nakliyecilerle beraber yakalanan Oğulcan ve Doruk nezarethaneye düşerken, Akif'e karşı Suzan'la birlik olan Nebahat, beklenmedik bir karar alır.

Çocuklar okulda yapılacak olan kostümlü baloya katılmak için çabalarken, Suzan ile Harika da sürpriz bir iş birliğine girişirler.

Şengül bir dalgınlık kurbanı olarak başını derde sokup, çaresizce Orhan'dan yardım ister.

Bu yardım bir sürü yüzleşmeye sebep olurken, Ömer, kendisine ve ailesine yönlendirilen büyük tehditten henüz habersizdir.