Sana Söz dizisi konusu ne, oyuncuları kimdir? Sana Söz dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte ilk tanıtımdan kareler!

Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Sana Söz dizisinin ilk tanıtımı geldi. Tanıtım sonrası heyecan iyice artmaya başladı. Bu gelişmelerin arkasından vatandaşlar tarafından, Sana Söz ne zaman başlayacak? Sana Söz dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Şeklinde aramalara başladı. İşte tüm merak edilenler!

Giriş Tarihi 22 Ekim 2021, 09:14 Güncelleme 22 Ekim 2021, 09:15
Sana Söz dizisi konusu ne, oyuncuları kimdir? Sana Söz dizisi ne zaman, hangi kanalda başlayacak? İşte ilk tanıtımdan kareler!

İÇİNDEKİLER

Star TV ekranlarında yayınlanacak yeni dizi Sana Söz hakkında araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı diziden ilk tanıtım geldi. Sana Söz dizisinde herkese rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif'le Ömer'in hikayesi konu olacak. Bu gelişmelerin arkasından vatandaşlar tarafından, Sana Söz ne zaman başlayacak? Sana Söz dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Şeklinde aramalara başladı. İşte tüm merak edilenler!

SANA SÖZ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sana Söz dizisinin yayın tarihi hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin yakında Star Tv'de izleyicisinin karşısına çıkması bekleniyor.

SANA SÖZ DİZİSİ KONUSU NE?

Dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif'le Ömer'in hikayesi izleyici ile buluşacak.

SANA SÖZ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Star'ın yeni dizisi Sana Söz dizisinin yapımını O3 Medya üstlendi.

Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın'ın kaleme alıyor.