Masumlar Apartmanı 42. bölüm full izle! Han'ın eski nişanlısı Ceylan geri döndü, herkese bela oldu!

Masumlar Apartmanı 42. bölüm full izleme linki haberimizde! TRT'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünü iple çekenler 42. bölüm kesintisiz - tek parça izleme linkini araştırıyor. Yeni sezonda Melisa Şenolsun'un kadroya girmesiyle yeniden hareketlenene diziye 42. bölümde yeni bir isim dahil oluyor. İnci'nin yerine Rüya gelmişti. Han'a musallat olan Rüya'ya da yeni bir rakip geliyor. Han'ın eski nişanlısı Ceylan yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak.

Giriş Tarihi 13 Ekim 2021, 13:56 Güncelleme 13 Ekim 2021, 13:56
Masumlar Apartmanı 42. bölüm full izle! Han’ın eski nişanlısı Ceylan geri döndü, herkese bela oldu!

İÇİNDEKİLER

Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu aklam TRT1 ekranlarında olacak. Saat 20:00'da başlayacak dizi için heyecanlı bekleyiş devam ederken diziyi kaçırmadan izlemek isteyenler kesintisiz, full ve HD TRT1 canlı yayın linkini araştırıyor. Bu akşam 42. bölümü yayımlanacak olan diziye yeni bir oyuncu dahil oluyor. Han'ın eski nişanlısı Ceylan, İnci'nin gidişinden sonra mekanın yeni sahibi olacağa benziyor. İşte Masumlar Apartmanı 42. bölüm full izle! TRT1 Masumlar Apartmanı son bölüm izle! 12 Ekim Masumlar Apartmanı kesintisiz - tek parça izle seçeneği!

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı dizisi İstanbul'un Balat ve Beyoğlu semtlerinde çekiliyor.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

MASUMLAR APARTMANI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı dizisi 12 Ekim Salı günü TRT1 ekranlarında 42. bölümüyle yayımlanacak. Dizinin yeni bölümünde Han'ın eski nişanlısı Ceylan sahneye çıkıyor.

İsteme sırasında yaşanan hadisenin ardından Gülben utanç ve ümitsizlik içinde kıvranır. Teselliyi ise kendi gibi anormal gördüğü tek kişide bulur.

Safiye, bir yandan Gülben'le ilgilenmeye çalışırken bir yandan da Naci'nin dönüşünün sevincini yaşar. Bu sevinç, beraberinde korkuyu da getirir. İyileşmek bir kenara, Safiye'nin daha da kötülediğini görünce Naci ne yapacaktır? Naci'ninse bambaşka bir planı vardır.

Kendi yasını unutup ailesini toparlama derdine düşen Han, Safiye'ye gelen bir haberle sarsılır. Rüya ise Han'la ilgili yeni öğrendiği bir bilginin peşine düşer. Esat yaşananlardan dolayı şaşkın ve ne düşüneceğini bilemez haldedir. Gülben, tamamen ümidini kaybetmişken Esat onu bir kez daha şaşırtır.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCU KADROSU!

Birkan Sokullu - HAN

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han'ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

Farah Zeynep Abdullah - İNCİ

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci'nin hayatı Han'la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı'na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

Ezgi Mola - SAFİYE

Han'ın ablası. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır.

Merve Dizdar -GÜLBEN

Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan üyesidir. Bütün hayatını ablası Safiye'nin boyunduruğu altında geçirmiştir. Kimseden sevgi görmemiş olan Gülben, kurtuluşunu aşkta arar ve sıklıkla olmayacak hülyalara kapılır.

Metin Çoşkun- HİKMET

Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman'ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.