Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filmi oyuncuları kimdir, konusu ne? 11 Ekim Star TV yayın akışı!

Akşam kuşağı izleyicileri tarafından Küçük Esnaf filmi hakkında araştırmalar başladı. Küçük Esnaf bu akşam Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Başrollerinde İbrahim Büyükak, Zeynep Koçak, Cengiz Bozkurt gibi isimlerin yer aldığı Küçük Esnaf filminde kendi halinde yaşayan bir esnafın mafyaya bulaşmasını konu ediniyor. Film hakkında yayın saati ve nerede çekildiği konusunda bazı bilgiler araştırılmaya başlandı. Peki, Küçük Esnaf filmi nerede çekiliyor? Küçük Esnaf filmi oyuncuları kim, konusu ne? İşte tüm detaylar!

Giriş Tarihi 11 Ekim 2021, 13:52 Güncelleme 11 Ekim 2021, 13:52
Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filmi oyuncuları kimdir, konusu ne? 11 Ekim Star TV yayın akışı!

İÇİNDEKİLER

Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Sorusu izleyiciler tarafından arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Sinema kuşağında yer alan Küçük Esnaf filmi hakkında detaylar merak ediliyor. Oyuncu kadrosu ve konusunun yanı sıra özellikle filmin çekildiği yer hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki, Küçük Esnaf filmi nerede çekildi? Küçük Esnaf filmi oyuncuları kim? İşte konuya ilişkin tüm detaylar!

KÜÇÜK ESNAF NEREDE ÇEKİLDİ, KONUSU NE?

Çekim mekanlarıyla dikkatleri üzerine çeken Küçük Esnaf filminin İstanbul'un Kadırga, Samatya ve Ağva semtlerinde çekildiği biliniyor. Küçük Esnaf filminin konusu ise şöyle:

Kendi halinde yaşayan küçük esnaf mafyaya bulaşırsa ne olur? Babasının mafyadan aldığı borç para vefatından sonra miras olarak oğlu Berhudar'a kalır. Parayı toparlamaya çalışırken hesaplanmayan olayların arkası kesilmez. Mafyadan kurtulmaya çalışan mahallemizin çilingiri Berhudar'ın peşine düşen film, aşktan, aileden, arkadaşlıktan bahseden unutulmayacak bir komediye dönüşüyor. Film küçük hayatlar yaşayan iki insanın büyük belalara bulaşıp yakınlaşmasını konu almakta.

KÜÇÜK ESNAF OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLERİ

İbrahim Büyükak – Berhudar Bakır
Zeynep Koçak – Avukat Ezel
Cengiz Bozkurt – Fahrettin
Cezmi Baskın – Hüseyin
Gupse Özay – Burcu
Ünal Yeter – Salih


Olgun Toker – Oktay
Beyti Engin – Dalyan
Erdal Tosun – Haydar
Kaan Yılmaz – Caner
Hasan Aslan Giray – Taksici
Kadir Polatçı – Bekir
Ahmet Arslan – Kamil