Kalp Yarası 15. bölüm full izle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! 11 Ekim Kalp Yarası kesintisiz - tek parça izle seçeneği!

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı dizi Kalp Yarası beklenen yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında olacak. Başrol oyuncularının yanı sıra dizi kadrosunda Merve Çağıran, Toprak Can Adıgüzel, Şenay Gürler, Mahir Günşiray, Meltem Gülenç, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş, İnanç Konukçu, Burçin Abdullah gibi isimler de yer alıyor. İşte Kalp Yarası 15. bölüm full CANLI izle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! 11 Ekim Kalp Yarası kesintisiz - tek parça izle seçeneği!

Giriş Tarihi 12 Ekim 2021, 08:43 Güncelleme 12 Ekim 2021, 09:52
Kalp Yarası 15. bölüm full izle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! 11 Ekim Kalp Yarası kesintisiz - tek parça izle seçeneği!

İÇİNDEKİLER

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası bu akşam 15. yeni bölümüyle diziseverlerle buluşacak. Yeni bölümü kaçırmadan izlemek isteyenler için canlı izleme linkine haberimizde yer verdik. Ünü ülke dışına kadar çıkan fenomen dizi her hafta Pazartesi ATV ekranlarında yep yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. İşte Kalp Yarası 15. bölüm full CANLI izle! ATV Kalp Yarası son bölüm izle! 11 Ekim Kalp Yarası kesintisiz - tek parça izle seçeneği!

ATV 11 EKİM CANLI İZLEME EKRANI!

KALP YARASI 15. BÖLÜM FULL CANLI KESİNTİSİZ İZLE!

KALP YARASI SON BÖLÜM İZLE YOUTUBE

KALP YARASI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kalp Yarası dizisinin çekimleri Hatay'ın Antakya ilçesinde gerçekleştiriliyor.

KALP YARASI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit, Ayşe'ye karşı tüm hayal kırıklıklarını bastırıp Ayşe'nin işlemediği bir suç yüzünden haksız yere tutulduğu cezaevinden çıkarmak için canını dişine takarak çalışır. Mahkeme günü gelip çattığında Ferit Ayşe'yi savunurken farkına varmadan daha büyük kırgınlıklara yol açar.

İhsan'ın ihaneti Vedia'nın hayatını alt üst etmekle kalmaz, Vedia'nın konaktaki konumunu da sarsar. Vedia'nın tek tesellisi Zeytin olur. Yaman ise Sancakzadeler'e karşı kurduğu intikam oyununa devam etmektedir.

Hande'nin Ayşe ve Ferit'i ayırmak için oynadığı oyunlar işe yaramaz. Üstüne üstlük Ayşe de Ferit de ona meydan okur. Öte yandan Yaman'dan aldığı ders de Hande'yi iyice sarsmış, zaten kırılgan olan ruh halini daha da kötüye götürmüştür. Hande, elindeki son kozu oynamaya karar verir. Hande'nin bu son hamlesi en çok da Ayşe ve Ferit'in hayatını kökünden değiştirecektir.

KALP YARASI OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ!

Gökhan Alkan (Ferit Sancakzede)

Yağmur Tanrısevsin (Ayşe Yılmaz)

Merve Çağıran (Hande Varoğlu)

Toprak Can Adıgüzel (Yaman Öztürk)

Şenay Gürler (Azade Sancakzade)

Mahir Günşiray (Adnan Sancakzade)

Meltem Gülenç (Zümrüt Varoğlu)

Rıza Akın (Hüseyin Varoğlu)

İnanç Konukçu (Sinan Sancakzede)

Burçin Abdullah (Leman Sancakzade)

Naz Sayıner (Müge Sancakzade)

Nail Kırmızıgül (İhsan)

Yonca Şahinbaş (Vedia)