Ada Masalı 13. son bölüm izle Star TV! Ada Masalı son bölüm full, tek parça izle Youtube!

Star TV'nin sevilen dizisi Ada Masalı 13. bölümüyle bu akşam diziseverlerle buluşacak. Her hafta Salı günü ekrana gelen dizinin yeni bölümünde yer yerinden oynuyor. Ada Masalı 13. bölüm canlı izleme linki ve Ada Masalı son bölüm full, tek parça izle Youtube linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. Haziran ve Poyraz sevgili olması kimilerini sevince kimilerini de hüzne boğdu. Alper ve Melisa'nın öpüştüğünü öğrenen Biricik, herkes için tehlike çanlarını çalmaya başladı. İşte yeni bölüm ve son bölüm linkleri...

Giriş Tarihi 15 Eylül 2021, 08:40 Güncelleme 15 Eylül 2021, 08:41
Ada Masalı 13. son bölüm izle Star TV! Ada Masalı son bölüm full, tek parça izle Youtube!

İÇİNDEKİLER

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yer aldığı Ada Masalı dizisi bu akşam 13. bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü full, tek parça, HD izlemek isteyenler Star TV canlı izleme linkini ve son bölüm Youtube linkini araştrııyor. Ada Masalı'nın yeni bölümünde Haziran ve Poyraz sevgili olması ortalığı karıştıracak. İşte Ada Masalı 13. bölüm canlı izle Star TV ve Ada Masalı son bölüm full, tek parça izle Youtube linki...

ADA MASALI 13. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Ada Masalı her hafta Salı günü saat 20:00 'da Star TV'de ekranlara geliyor.

ADA MASALI 13. BÖLÜM FULL, TEK PARÇA STAR TV CANLI İZLEME LİNKİ

ADA MASALI YOUTUBE SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

ADA MASALI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Haziran ve Poyraz aşklarının karşısındaki tüm engelleri kaldırmaya kararlıdır. Bunun için de bu aşkın en büyük düşmanları olan İdil ve Batu'nun oyunlarını bozmaları ve onların gerçek yüzlerini ortaya çıkarmaları gerekmektedir. İdil ve Batu'yu ayrıldıklarına inandırmak için adadaki herkesi, en yakınlarını bile bu ayrılığa ikna etmelidirler.

Ancak saklı gerçeklerin peşinde olan yalnızca Haziran ve Poyraz değildir. İdil ve Batu da kendilerine bir oyun oynanıp oynanmadığından emin olmak için harekete geçer. Attıkları her adımın onları bir tuzağa sürüklediğini fark etmezler bile. Alper, kendini Biricik'e affettirmeye çalışırken Melisa da yaptığı hatanın cezasını fazlasıyla çekiyor gibidir. Biricik ise ikisini kolay kolay affedeceğe benzememektedir.

Fatih ve Latif'in Selma ve Zeynep'in gönlünü kazanmak için attıkları adımlar her seferinde başlarına daha büyük dert açmaktadır. Haziran ve Poyraz, hiç beklemedikleri bir anda öğrendikleriyle sarsılacak, kendilerini büyük bir karar almaya zorlayacaklardır. Aşklarını ispat etmek için başka yolları kalmamıştır artık.

ADA MASALI OYUNCULARI KİMLER?

Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), İpek Tenolcay (Zeynep), Nihan Büyükağaç (Selma), Bülent Çolak (Görkem), Cem Anıl Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Eylül Ersöz (Nehir), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), Merve Nur Bengi (Melisa), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak)