Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı hangi kanalda? Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın kanalına transfer oldu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı bugün başlıyor. Program saati kanalın yayınlanan yayın akışı ile birlikte belli oldu. Hafta içi her gün ekrana gelecek olan programın takipçileri ekran başında meraklı bekleyişini sürdürüyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman, saat kaçta başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı hangi kanalda?

Giriş Tarihi 14 Eylül 2021, 09:19 Güncelleme 14 Eylül 2021, 09:19
Zuhal Topal’la Yemekteyiz programı hangi kanalda? Zuhal Topal’la Yemekteyiz ne zaman, saat kaçta başlayacak?

İÇİNDEKİLER

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni sezonda farklı kanalda yayınlanacak. Fenomen programın takipçileri Zuhal Topal'la Yemekteyiz ne zaman, saat kaçta başlayacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı hangi kanalda? sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı. Eğlenceli sunumuyla izleyicileri kırıp geçiren Zuhal Topal yeni sezonda Acun Ilıcalı'nın kanalında sevenleriyle buluşacak. İşte Zuhal Topal'la Yemekteyiz hakkında merak edilenlerin tümü...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA BAŞLAYACAK?

Sevilen sunumuyla Yemekteyiz adlı program ile ekrana gelecek Zuhal Topal, yeni sezonda TV8 ile anlaştı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı hafta içi her gün TV8 kanalında saat 16.00'da yayınlanacak. Yeni sezonda ilk bölümü ise bugün yani 13 Eylül'de başlıyor.

TV8 13 EYLÜL 2021 YAYIN AKIŞI

06:30 Oynat Bakalım

07:15 8'de Sağlık

08:30 Oynat Bakalım

08:45 Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa

11:15 Paylaş Benimle

13:45 MasterChef Türkiye

16:00 Zuhal Topal'la Yemekteyiz

20:00 MasterChef Türkiye

ZUHAL TOPAL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Zuhal Topal 23 Eylül 1976, İstanbul doğumlu. Tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapmaktadır. 12 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evlidir, Lina adında bir kız çocuğu vardır. Aslen İstanbulludur.

ZUHAL TOPAL'IN EŞİ KORHAN SAYGINER KİMDİR?

4 kardeş olan Müzisyen Korhan Saygıner, ailenin en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir. Korhan Saygıner Ünlü sunucu Zuhal Topal ile 27 Ağustos 2008 yılında İstanbul Sarıyer Yeniköy'de bulunan Sait Halim Paşa Yalısı'nda evlenmiştir. Aslen İzmir Karşıyaka'lıdır.

2005 Yılında ilk albümü Yaz Beni ile müzik piyasasındaki yerini almış özellikle İstemiyor ve Yaz Beni şarkıları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başarmıştır. Ayrıca 6 parça'da bestecilik yönünüde gösteren Korhan Saygıner 2015 Eurovision Şarkı yarışmasında 1. olan My Nubmer One parçasının bestecisi Cihristos Dantis ile ortak bir şarkıya imza atmıştır.

En son olarak Türk Böbrek Vakfı'nın organ bağışı kampanyasına destek amacıyla yaptığı "Bir Işık da Sen Tut" isimli besteyle saygın ödülleri toplayan Korhan, Sezen Aksu'nun unutulmaz "Tükeneceğiz"i ülkemizin önemli yorumcularından Funda Arar ile birlikte seslendirerek de şarkıcılıkta ne kadar iddialı olduğunu göstermiştir.

Zuhal Topal'la evliliğinden Lina adında bir kız çocuğu bulunan Korhan Saygıner, Zuhal Topal'la Sofrada'nın yapım şirketi Dual Yapımın da sahibidir.