Esra Erol’da bir mucize daha gerçek oldu! Kayıp Rüveyda bulundu evden kaçma nedeni izleyicileri şoke etti

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programın başarılı sunucusu Esra Erol ve ekibi, bir anne-babanın daha feryadını duydu ve kayıp kızlarına ulaştı. Programa başvuran Veysel- Hülya Pürenli, 26 Temmuz tarihinde evi terk eden 19 yaşındaki kızları Kadriye Rüveyda ile canlı yayında karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 10 Eylül 2021, 19:43 Güncelleme 10 Eylül 2021, 20:24
Esra Erol’da bir mucize daha gerçek oldu! Kayıp Rüveyda bulundu evden kaçma nedeni izleyicileri şoke etti

İÇİNDEKİLER

Hafta içi her gün atv ekranlarında izleyici ile buluşan Esra Erol'da programının bugünkü yayınına Veysel- Hülya Pürenli çifti damga vurdu.

Kırklareli'nden geldiklerini belirten Pürenli çifti, 26 Temmuz tarihinde 19 yaşındaki kızları Kadriye Rüveyda'nın evi terk ettiğini belirterek Esra Erol ve ekibinden yardım istedi.

Baba Pürenli, kızının "Ben ayaklarımın üzerinde duracağım" dediğini ve telefondan kendilerini engellediğini söyledi.

Kadriye Rüveyda'nın imam hatip bitirdiğini ve üniversite sınavlarına hazırlandığını dile getiren Veysel Bey, kızının nerede olduğunu bilmediğini söyledi.

KADRİYE RÜVEYDA BULUNDU!
Esra Erol ise Kadriye Rüveyda'yı bulduklarını belirterek genç kızı görüntülü olarak canlı yayına bağladı.

Kızını ekranda görünce gözyaşlarına boğulan anne Hülya Pürenli, kızının kötülüğünü istemediğini söyledi.

19 yaşındaki Rüveyda ise şöyle konuştu: "Kaçmak, ortaokuldan beri benim aklımda olan bir şeydi. Sizin hareketleriniz ve kafa yapınız bana uymuyordu. Bana çok baskı uyguladınız ve artık bıktım. Bir sürü farklı neden de var. Benim ailem, çok güllük gülistanlık bir aile değil. İçinde sürekli, şiddet ve baskı var. Bunları çekmek istemiyorum"

Veysel Bey, kızının başkalarının etkisinde kaldığını söyleyince ise Rüveyda "Ben bir bireyim ve benim kendi aklım var, bunu kabul edin" diyerek babasına sert çıktı.

Öte yandan Veysel Bey, kızına birilerinin senet imzalattığını duyduğunu, bunları ödeyeceğini belirtti.