Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman başlayacak 2021? Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kim oldu?

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Masumlar Apartmanı'nın yeni sezon başlangıç tarihi araştırılıyor. Sevilen dizinin 2. sezonunda neler yaşanacağı merak konusu iken, diziye dahil olacak yeni oyuncu da belli oldu. Bilindiği üzere sezon finalinde İnci'yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmıştı. Peki Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kim oldu? Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlayacak 2021? İşte detaylar...

Giriş Tarihi 30 Ağustos 2021, 16:27 Güncelleme 30 Ağustos 2021, 16:55
Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman başlayacak 2021? Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kim oldu?

İÇİNDEKİLER

Dr. ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun "Madalyonun içi" romanından esinlenerek hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayımlandığı ilk günden beri ilgi çekici senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosu ile izleyicisileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Gerçek bir hayat hikayesi olan dizi 37. bölüm sezon finali ile ekranlara kısa süreliğine veda etmişti. Son bölümde dizinin sevilen karakterlerinden İnci ölmüş ve Han da delilerek akıl hastanesine düşmüştü. Seyircilere duygusal anlar yaratan sezon finalinin ardından yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Ayrıca diziden ayrılan Farah Zeynep Abdullah'ın yerine geçecek isim yoğun olarak araştırılıyor. Peki Masumlar Apartmanı yeni sezon ne zaman başlayacak 2021? Masumlar Apartmanı yeni oyuncusu kim oldu?

MASUMLAR APARTMANI YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK 2021?

TRT 1 ekranlarında yayımlanan Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayımlanacağına ilişkin kanal veya yapımcıdan herhangi bir açıklama yapılmadı. Fenomen dizinin, yeni sezonunun Eylül ayı ortaları gibi başlayacağı öngörülüyor.

MASUMLAR APARTMANI YENİ OYUNCUSU KİM OLDU?

Dizide İnci'ye hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılmasının ardından yeni kadın oyuncunun kim olacağı merak konusuydu. Diziye katılan yeni oyuncunun Melisa Şenolsun olduğu duyuruldu.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci'nin hayatı yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci'nin karışacağı kazada onu Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han'ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben'in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

DİZİ KADROSUNDA KİMLER VAR?

Ezgi Mola: Safiye

Han: Birkan Sokullu

Neriman: Gizem Katmer

Gülben: Merve Dizdar

Esat: Uğur Uzunel

Açelya Devrim Yılhan: Anne

Hikmet: Metin Çoşkun

Naci: Tansel Öngel

Atilla Şendil: Memduh

Selim Can Yalçın : Anıl

Pervin Bağdat: Gülru

Emir Özden: Ege

Esra Ruşan: Esra