Esra Erol’da duygusal anlar! Ömer ile Emre'nin annelerini Esra Erol buldu Lamiye Hanım’ın söyledikleri şoke etti

ATV'nin sevilerek izlenen programı Esra Erol'da duygusal anlar yaşandı. Ömer ile Emre 20 yıldır görmedikleri anneleri Lamiye’yi bulmak için Esra Erol’dan yardım istemişti. Başarılı sunucu, bugünkü canlı yayında Lamiye Hanım’ı bulduklarını açıkladı. Programa görüntülü olarak Lamiye Hanım’ın söyledikleri ise Ömer ile Emre’yi derinden yaraladı. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 26 Mayıs 2021, 19:23 Güncelleme 26 Mayıs 2021, 19:45
Esra Erol’da duygusal anlar! Ömer ile Emre’nin annelerini Esra Erol buldu Lamiye Hanım’ın söyledikleri şoke etti

İÇİNDEKİLER

Esra Erol'da programına başvuran Ömer ile Emre 20 yıldır görmedikleri anneleri Lamiye'yi bulmak için başarılı sunucu ve ekibinden yardım istemişti.

Dün yayınlanan bölümde anneleri Lamiye Günaydın'ın fotoğrafını ilk kez gören Ömer ile Emre, duygusal anlar yaşamıştı.

Bugün yayınlanan bölümde ise Esra Erol, Lamiye Hanım'ın bulunduğunu açıkladı. Bunun üzerine Ömer, annesine bir an önce kavuşmak istediğini, çok mutlu olduğunu belirtti.

Ancak programa görüntülü olarak bağlanan Lamiye Hanım'ın söyledikleri Ömer ile Emre'yi derinden yaraladı.

Lamiye Hanım, çocuklarının umurunda olmadığını, istemediğini söyledi. Öte yandan muhabir, bulundukları sokağın hareketli olduğunu ve Lamiye Hanım'ın da etrafında birilerinin olduğunu vurguladı. Muhabir, Lamiye Hanım'ın üzerinden kazanç sağlandığını da sözlerine ekledi.

Ömer ise sağlam ve hayatta olduklarını yineleyip anneleri eğer ben çocuklarımı istemiyorum derse bile emin olamayacağını, Lamiye Hanım'ın psikolojisinin yerinde olmadığını vurguladı.