Esra Erol'da büyük buluşma! Hasret sona erdi Işılay bugüne kadar hiç görmediği annesine kavuştu

Atv ekranlarının reyting rekortmeni programı Esra Erol’da bir mucize daha gerçek oldu. Çocuk Esirgeme kurumundan alınarak evlat edinilen Işılay, 23 yıl sonra biyolojik annesi Pınar’a kavuştu. Işılay’ın ilk sorusu da "Neden beni bıraktın" oldu. Anne Pınar’ın anlattıkları ise yürek burktu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 21 Mayıs 2021, 00:29 Güncelleme 21 Mayıs 2021, 00:35
Esra Erol’da büyük buluşma! Hasret sona erdi Işılay bugüne kadar hiç görmediği annesine kavuştu

İÇİNDEKİLER

Çocuk Esirgeme kurumundan alınarak evlat edinilen 23 yaşındaki Işılay, biyolojik annesini bulmak için Esra Erol ve ekibinden yardım istemişti.

Başarılı sunucu Esra Erol ise Işılay'ın programa katıldığı gün anne Pınar'a ulaştı.

Dün canlı yayına telefonla bağlanan Pınar Hanım, bugün stüdyoya geldi. Bilgisayar Mühendisliği okuyan Işılay'ın annesine ilk sorusu "neden beni bıraktın" oldu. Bu soru üzerine Pınar Hanım, yaşadıklarını anlatmaya başladı.

Pınar Hanım, 13 yaşında 50 yaşındaki biri tarafından mağdur edildiğini bu mağduriyetten Işılay'ın dünyaya geldiğini yıllarca evladını aradığını ancak bulamadığını söyledi.

KARDEŞİ DE STÜDYOYA GELDİ
Işılay, programın sonlarına doğru ise 14 yaşındaki kız kardeşiyle buluştu. Ünlü sunucu Esra Erol de genç kızın eğitimini üstleneceklerinin sözünü verdi.

AİLE FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Işılay, büyüten anne, kardeş ve biyolojik anneyle aile fotoğrafı çektirdi. Işılay o esnada "Şimdi aile olduğunu hissettin mi" sorusunu yönelten Esra Erol'a gülümseyerek "evet" yanıtını verdi.