Esra Erol'da bir mucize daha gerçek oldu! Sevgi Çalış günler sonra evlatlarına kavuştu gözyaşlarına boğuldu

Atv’nin sevilen programı Esra Erol’da kayıpları bulup aileleriyle kavuşturmaya devam ediyor. Başarılı sunucu Esra Erol, son olarak eşi tarafından çocuklarının kendisine gösterilmediğini söyleyen Sevgi Çalış’a yardım eli uzattı. Esra Erol ve ekibi, Sevgi Hanım’ı çocuklarına kavuşturdu. İşte detaylar…

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2021, 17:42 Güncelleme 14 Mayıs 2021, 19:12
Esra Erol’da bir mucize daha gerçek oldu! Sevgi Çalış günler sonra evlatlarına kavuştu gözyaşlarına boğuldu

İÇİNDEKİLER

Sevgi Hanım, 27 Nisan'da eşi ile arasındaki sorun sebebiyle evden ayrıldığını dile getirerek o günden bu yana çocuklarını göremediğini söylemişti.

Esra Erol ve ekibinden yardım isteyen Sevgi Çalış, "Esra abla önce Allah'a sonra da sana güvenerekten buraya geldim. Kadınlar korkuyor ve konuşamıyor. 6 yıldır baskılarla beni susturdular ama konuşmak istiyorum" demişti.

Sevgi Hanım, eşi Osman Bey ile canlı yayında yüzleşmişti. Osman Bey, canlı yayın sırasında milyonların önünde Sevgi Hanım ile çocuklarını görüştüreceğinin sözünü vermişti.

Programın bugün yayınlanan bölümünde Sevgi Hanım Çanakkale'den 4,5 G ile canlı yayına bağlandı. Sevgi Hanım, çok mutlu olduğunu söyledikten sonra ekibe ve Esra Erol'dan teşekkür etti.

Sevgi Hanım, çocuklarına kavuştu ve gözyaşları içerisinde sarıldı. Esra Erol, Osman Bey'e verdiği sözü tuttuğu için teşekkür ederken Osman Bey eşinin her zaman çocukları görebileceğini dile getirdi.

Öte yandan çift bir daha barışmanın söz konusu olmadığını belirtirken Osman Bey, menfaat için çocukların kendisinde kalmasının gerekli olduğunu iddia etti.