İstanbul'u felaketten kurtaran Akıncı şimdi düşmanıyla yüz yüze! İşte Akıncı 18. bölüme damga vuracak o sahne...

Köklerini Osmanlı tarihinden alan, şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan modern bir halk kahramanının suç dünyası ile mücadelesini anlatan Akıncı 18. yeni bölüm ile izleyiciye nefes kesen anlar yaşatmaya devam edecek. Sıra dışı öyküsü ve başarılı oyuncu kadrosu ile cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline dönüşen Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Akıncı yeni bölümde bomba patlıyor! Akıncı düşmanıyla artık yüz yüze! İşte Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin başrol paylaştığı Akıncı yeni bölümde yaşanacaklar...

Giriş Tarihi 30 Nisan 2021, 08:58 Güncelleme 30 Nisan 2021, 09:25
İstanbul’u felaketten kurtaran Akıncı şimdi düşmanıyla yüz yüze! İşte Akıncı 18. bölüme damga vuracak o sahne...

İÇİNDEKİLER

Sıra dışı öyküsü ve başarılı oyuncu kadrosu ile cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline dönüşen Atv'nin reyting rekortmeni dizisi Akıncı 18. bölüm fragmanı heyecanın dozunu arttırdı. Son anda yaptığı bir hamle ile İstanbul'u kana bulanmaktan kurtaran Akıncı, bu kez en büyük düşmanı ile yüz yüze!

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Akıncı dizisi İstanbul'da çekilmektedir. Akıncı dizisinin çoğu sahne çekimleri İstanbul'da Kuzguncuk semtinde yapılmaktadır. Dizideki çoğu sahne Üsküdar-Kuzguncuk'ta geçmektedir. Bunlara ek olarak Akıncı dizisinin dizi-film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer almaktadır.

AKINCI'DA BU HAFTA...

Akıncı son anda yaptığı bir hamle ile İstanbul'u kana bulanmaktan kurtarmış, büyük bir felaketi önlemiştir. Cevdet ise karşısındaki düşmanı tanımak için harekete geçmiştir.

Annesinin yaşadığını öğrenen Nergis, annesinin nerede olduğunu öğrenmek için araştırmalarında daha derine iner.

Orhan bombanın izini takip etmiştir; Haritacılar, Alman konsolosluğunda verilecek bir davette olacaktır.

Ama davete girmek ayrı bir zorluktur. Akıncı bu davette en büyük düşmanı ile yüz yüze gelecektir.