Camdaki Kız neden yok, zaman başlıyor? Camdaki Kız konusu nedir, oyuncuları kimler?

Akşam kuşağını yakından takip eden izleyiciler tarafından Camdaki Kız neden yok, zaman başlıyor? Sorusunun yanıtı sıklıkla sorgulanıyor. Kanal D’de Perşembe akşamları yayınlanacak olan dizinin tanıtımları ve ilk bölüm fragmanları oldukça dikkat çekmişti. Bu akşam yayın akışında göremeyenler Camdaki Kız dizisinin en zaman yayınlanacağını merak eder oldu. Peki Camdaki Kız konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte tüm bilgiler…

Giriş Tarihi 01 Nisan 2021, 20:23 Güncelleme 01 Nisan 2021, 20:23
Camdaki Kız neden yok, zaman başlıyor? Camdaki Kız konusu nedir, oyuncuları kimler?

İÇİNDEKİLER

Camdaki Kız neden yok, zaman başlıyor? Camdaki Kız konusu nedir, oyuncuları kimler? Sorularının cevapları arama motorları üzerinden sıklıkla araştırılıyor. Gerçek bir aşk hikayesinden esinlenen dizi daha başlamadan büyük yankı uyandırdı ve hakkındaki bilgiler de sorgulanır oldu. Peki Camdaki Kız dizinin ilk bölümü hangi tarihte ekrana gelecek? İşte oyuncu kadrosu…

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK, BUGÜN NEDEN YOK?

Camdaki Kız, her perşembe günü saat 20.00'da Kanal D ekranlarında olacak. Bugün başlaması beklenen yeni dizi yayın akışında yer almıyor, yerine yabancı sinema gören izleyiciler meraklandı. Tanıtımları ve ilk bölüm fragmanıyla oldukça dikkat çeken dizi ilk bölümüyle 8 Nisan Perşembe akşamı Kanal D'de yayınlanacak.

CAMDAKİ KIZ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olan Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri olan Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğlu'yla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI KİMLER?

Nalan karakterini Burcu Biricik'in canlandırdığı Camdaki Kız'da; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent, Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.